2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

119 بازدید | 12 پست

بارها و بارها شنیدم که بهم میگن چرا اینقدر به مطالعه ی ترجمه ی قرآن حکیم تاکید داری اصلا ما چرا باید به کتابی که به عربی نوشته شده نزدیک بشیم

پاسخ

اولا قرآن حکیم تنها کتاب از عالم بالاست که سیستم نتونست تحریفش کنه و دخل و تصرف کنه در اون و یکی از چندین و چند اعجاز این کتاب همینه و سیستم تنها کاری که کرد این بوده و هست که وجه ی این کتاب با اکاذیب و سیاه نمایی خراب کنه تا جلوی آگاهی و حکمت نابی که در این کتاب هست رو بگیره و متاسفانه معدود هستند اونهایی که مثل این حقیر به عنوان محقق ترجمه ی این کتاب با تفکر و تعمق مطالعه کنه و گرنه به این راحتی این کتاب حکمت دان راهی گنجه ها و طاقچه ها نمی شد افسوس هزاران افسوس

دوما در عالم تنها یک زبان از ازل تا ابد بوده و هست و اون زبان حکمت و حقیقته

فارسی عربی انگلیسی مغولی آفریقایی فرانسه و صدها گفتاری که رایج هستند بیان هستند نه زبان یک مثال بزنم منظورم کاملا روشن و قابل درک میشه

من به فارسی بگم هوا خوبه به انگلیسی بگم

The weather id good معنیش همون خوب بودن هواست حالا با هر گفتار و گویشی اعلام بشه باز هم جز خوب بودن هوا معنای دیگری نخواهد داشت

حقیقت خوب بودن هوا بود ولی با گویشهای مختلف

تفسیرش خیلی بهتره

چون من نوعی توان درک ایات و ندارم

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان تفسیر مطالعه نکنینفقط ترجمه و فقط ترجمه ی استاد ابوالفضل بهرام پور

😐😐😐😐 شما فتوا دادید تفسیر نخونیم؟

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

هر زمانی که سوره ها و آیات را مکرر قرائت کنیدمتوجه می شوید که خداوند باری تعالی فرموده است ، قرآن را ...

دقیقا یکی دیگر از اعجازهای قرآن حکیم همینه سنگین ترین فکتهای فلسفی با ساده تربن و کوتاه ترین جملات ادا میشه

😐😐😐😐 شما فتوا دادید تفسیر نخونیم؟

تفاسیر می تونن آغشته به تحریف و دخل و تصرف باشن

بازم هر جور راحتی شما

بنده به عنوان شاعر صوفی و عارف فریضم هدیه دادن تفکر درست و حال خوبه

خود خدا بارها در قرآن گفته تفکر کنید منم معتقدم این کتاب برای ادمای اهل تفکر نازل شده

تمام ادیان الهی یک پیام دارند و بس

بعد پنجم خودت رو فعال کن همین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز