2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 125 پست
منم همینو میگم یبار قرار بود ببریمش خیاطی من رفتم جلو نشستم بعد بهم گفت محمد اینقدر عصبی میشه من میر ...

اصلا پای شوهرت را وسط نکش جلو شوهرت با مادرش خوب باش هر موقع تنهایید بهش بگو کم مونده شبا بیایی بین من و شوهرم بخوابی اگه انقدر میخوای حسودی منو بکنی چرا اصلا اومدی منو برا پسرت گرفتی من اگه بخوام شما تو سفر یا ... دنبالم باشی خودم میام بهت میگم یه بار دیگه بخوای هر جا میرم بیایی جلو همه ابروتو میبرم

بشورش بندازش افتاب زنیکه را حالا نتونی جلوش در بیایی تا اخر عمرت عین کنه میچسبه بهتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش خجالت میکشیدم،دیدم بقیه عروساش جلو میشیننمنم نشستمشوهرمم اوایل اخم و تخم میکرد اهمیت ندادم

شوهر من یکم بچه ننس البته الان خییییییلی خیییییلی خوب شده

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اصلا پای شوهرت را وسط نکش جلو شوهرت با مادرش خوب باش هر موقع تنهایید بهش بگو کم مونده شبا بیایی بین ...

پسرش باهام دوست بود که ازدواج کردیم اگه به این الان خودش با پسرش ازدواج کرده بود ازدواجم کرده

شوهر من یکم بچه ننس البته الان خییییییلی خیییییلی خوب شده

من اوایل خیلی داستان داشتم

پدرشوهرم دو شب شیفت بود یه شب خونه

اون دوشب منه تازه عروس با شوهرم باید میرفتیم پایین خونه اونا میخوابیدیم

تا مدتها این کارمون بود

زندگیم جهنم شده بود

شوهرمم نمیتونست بگه نمیام

خدایا شکرت اون روزا گذشت

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
😂😂😂😂😂 عالی گفتی 😂😂😂😂

بخدااااا البته این جمله از شوهرم بود در برابر همممه مشکلات همینو میگه

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

من اوایل خیلی داستان داشتمپدرشوهرم دو شب شیفت بود یه شب خونهاون دوشب منه تازه عروس با شوهرم باید میر ...

اره منم روزای بدم گذشت الان خبییییلی خوب شده مسافرت هارو میاد همه رو منتهی پارک رستورانی چیزی خودمون میریم بعد من مشهدی ام قبلا ی حرم بدون اون نمیرفتیم الان خودمون میریم بعدش میگ چرا ب من نگفتین فلان اما خداروشکر خیلی بهتر شده قضیه دوتا بچه دارم دیگ

اسی داغ دل همه رو تازه کردی🤣

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
پسرش باهام دوست بود که ازدواج کردیم اگه به این الان خودش با پسرش ازدواج کرده بود ازدواجم کرده

یا شوهرت باید پایه باشه و اینو دک کنه یا خودت دست به کار شی و بشونیش سر جاش اگه جلوی شوهرت گفت این حرفو بهم زد هم انکار کن بزار بسوزه

نمیگه من میام بچهاتو نگه میدارم

ن خیلی پروویه وقتی میریم سفر میگ بچهاتون ب هوا من نیارین فلان من خودم اومدم تفریح کنم اصصصلا نگ نمیدارم