2777
2789
عنوان

مادرشوهر

415 بازدید | 124 پست

سلام دوستان من دو ساله ازدواج کردم یه بحران دارم که دارم دیوونه میشم تو این دوسال ازدواج منو شوهرم هرجا که میریم مادرشوهرم میگه منم میام مزاحم نمیشم فقط منو ببرید بعد همش تیکه میندازه یکی بهم بگه خوشگلی فلانی میخواد گردنمو بزنه یبار تو مسافرت بودیم یه زنه بهم گفت خیلی خوشگلی بعد دیدم مادرشوهرم رنگش عوض شده بعد بهم گفت وای تو اگه چشات بزرگ نبود خیلی زشت بودی 50 سالشه خودشو با فیلررو بوتاکس داره منفجر میکنه چند ماه پیش تصمیم گرفتیم بریم تهران ما زاهدان زندگی میکنیم آخه بعد به شوهرم گفتم تو و مامانت برین من نمیام اینبار دیگه شوهرم متوجه شد گفت نه تنها میریم شوهرم چون فوتسال بازی میکنه سر چند ماه با همتیمی هاش میاد تهران برای مسابقه اینبار گفت بیا باهام بعد دیدم مادرشوهرم شروع کرده به گریه وای پسرم اینجا نباشه اتیش میگیرم من نمیتونم بدون پسرم باشم تنهایی خطرناکه من نگرانم من داشتم اون لحظه پاره میشدم از حرص خوردن یعنی اون موقع که پسرش با همتیمی هاش میرفت انگار نه انگار الان چون من بودم پاره شده بود از گریه منتظر بود شوهرم بگه بیا بریم مامان چند ماه الان گذشته از اون مسافرت الان تصمیم گرفتیم بریم چابهار یهو مادرشوهرم گفت منم میام منم باید بیام آخه خودش الان یه هفته است از چابهار برگشته ولکن ما نیست منم به شوهرم گفتم من نمیام تو مامانت برین شوهرم گفت مامانم چیکار داره ولش کن بیچاررو بعد گفتم من نمیام چابهار میریم روستا خونه پدربزرگم چند روز میمونیم بعد مادرشوهرم گفت منم میاااام الان فردا قراره بیاددد با ما یعنی واقعاً دارم روانی میشم

خیلی طولانی شد ببخشید از بس حرص خوردم اینقدر نوشتم

وای حق داری بخدا،عجب آدمیه

خب بچتو از شیر نگرفتی هنوز چرا واسش زن گرفتی

مقاومت که چندبار نرو تا شوهرت بفهمه واقعا جدی هستی و خسته شدی

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن مشاور رایگان سوالتو بپرس

شمارش تو گوگل هست

ولی من باشم یکبار برای همیشه با شوهرم اتمام حجت میکنم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

عزیزم کلید مشکلت دست شوهرته تا اون حرکتی نزنه نمیتونی کاری کنی فوقش کاری کن بهش خوش نگذره بگو حالم بد میشه عقب نمیتونم بشیم تو راه هی میوه بده پوست بکنه بگو دستمو کرم زدم زحمتشو بکش بی محلی کن بهش با شوهرت حرف بزن باهات حرف زد جوابشو نده اگه گفت فلانی با توام بگو حواسم نبود دوباره بگو

بعد قهر میکنه و لج میکنه و عین مامان دیوونه اشه

بذار بکنه فوقش یه ماه زندگیت اینجوری باشه

مرگ یه بار شیون یه بار

این مشکل فقط به دست شوهرت حل میشه

امکان عوض کردن خونه رو ندارین؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
خدا صبرت بده 😪واقعن سخته آدم دوست داره دونفره بره مواقعی

بعد همه ام میدونن این هرجا هست باما دختر خاله ام دیروز بهم گفت تو راضی هستی مادر شوهرت همه جا هست باهاتون

عزیزم کلید مشکلت دست شوهرته تا اون حرکتی نزنه نمیتونی کاری کنی فوقش کاری کن بهش خوش نگذره بگو حالم ب ...

مادرشوهرم از قبل فکر همه چیو کرده به شوهرم گفته من پاهام درد داره نمیتونم عقب بشینم