2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 124 پست
الان این دختراش میخوان چند ماه دیگه برن تهران زندگی میکنن به شوهرم اصرار داره تو ام باید بیای بدون م ...

بعد میگه شما بچه بیارین هرجا مسافرت رفتین من هستم تو ماشین بچرو نگه میدارم یعنی دارکو جرررر میخورم

بعد میگه شما بچه بیارین هرجا مسافرت رفتین من هستم تو ماشین بچرو نگه میدارم یعنی دارکو جرررر میخورم

وای فکر اونجاشم کرده

خودشو کلا سرجهازی شما میدونه

امکانش نیست برید یه شهر دیگه زندگی کنید؟کار شوهرت چیه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همینه ده ساله عروسشونم ی شمال دونفری نرفتم همییییشه اومده پارک تفریح خرید بازار قبرستون کلا آماده میاد

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

شگرد مادرشوهرا همیشه همین بوده و هست و خواهد بود سریع چشماشونو پر از اشک میکنن و ساکشونو میبندن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

وای فکر اونجاشم کردهخودشو کلا سرجهازی شما میدونهامکانش نیست برید یه شهر دیگه زندگی کنید؟کار شوهرت چی ...

تو محضر باباش کارمنده 😭

نه مگر اینکه این بره تصمیم گرفتیم بریم چابهار بعد گفت وای من همیشه دوست داشتم برم چابهار زندگی کنم آب هواش پوستمو عین هلو میکنه بعد من ریدممم قشنگگگ

مال منم همینه ده ساله عروسشونم ی شمال دونفری نرفتم همییییشه اومده پارک تفریح خرید بازار قبرستون کلا ...

هعیییی همین چند شب پیش رفتم با شوهرم قدم بزنم بیرون نیم ساعت بعد زنگ زد گفت کجایین نگرانم

باید بهش میگفتی چرا تو ماشین تو خونه که راحت تری بچه رو نگه داری مام دوتایی بریم عجب ادمیه

مال منم همینه ده ساله عروسشونم ی شمال دونفری نرفتم همییییشه اومده پارک تفریح خرید بازار قبرستون کلا ...

اینجور آدما اون دنیا باید خیلی جواب پس بدن

خیلی مدیون دل عروس میشن

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫