2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 124 پست
تو محضر باباش کارمنده 😭نه مگر اینکه این بره تصمیم گرفتیم بریم چابهار بعد گفت وای من همیشه دوست داشت ...

چرا میگین آخه دختر خوب

جلو دهن شوهرتو بگیر

دوس داره مامانش بیاد باش؟عمدا میگه؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه بقول خودت خوشگلی و همچین شوهری کردی زشت بودی الان داشتی کلفتیشم میکردی چی بگم والا انتخاباتون ع ...

از نظر مادر شوهرم زشت دو عالمم

چی بگم والا گول خوردم خواهر ولی شوهرمو دوست دارم که تحمل کردم

هعیییی همین چند شب پیش رفتم با شوهرم قدم بزنم بیرون نیم ساعت بعد زنگ زد گفت کجایین نگرانم

اره فیلمشون زیاده...میگ اگ منو نبرین شمال پشت سرتون نگران میشم گریه میکنم فک میکنم بچه هاتون میرن دریا غرق میشن باید خودن باشم ک خاطرم جم بشه خلاصه ک نموده مارو

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

شوهرم 26 سالشه خرههه

اوخ آره سنشم کمه اما خودت میتونی با سیاست های زنانه دلشو نرم کنی رگ خوابشو بگیر دستت

فقط بحث و قهر نکن که نتیجش برعکسه مردا از سروصدا و جیغ جیغ و گریه ی زن خوششون نمیاد به جاش با مهربونی و چمیدونم بغض کردن و اینا درستش کن من یه شوهر کله شق داشتم ۲۳بود که ازدواج کردیم الان ۴۲سالشه تو سن ۲۸تغریبا عاقلش کردم 😁

ما زنا میتونیم مردو از نو بسازیم به شرطِ صبوری و رفتارِ عقلانی😘

بعد قهر میکنه و لج میکنه و عین مامان دیوونه اشه

منم همین مسکل رو دارم اینا خانوادکی میان باباشون ذومی اندازن تو ماشین ما

منم گفتم اصلا مسافرت نخواستم

الان یک سری جاها در حد دوبار پسرشون رو دادم بردن

والا یمبار اونقدر حرص خوردم توراه یک سره حالت تهوع و سردرد شدید گرفتم

ننه اش همش میگه مسافرت تنهایی خوب نیست باید چند تا خانوده باشن

اونوقت دختر کوفت کرفتش با سوهرش تنهایی میره ماه عسل طوله سگاش هم نمی بره

از نظر مادر شوهرم زشت دو عالمم چی بگم والا گول خوردم خواهر ولی شوهرمو دوست دارم که تحمل کردم

مثلن چیشو دوس داری

من مادربزرگ خودمو نمیتونم تحمل کنم تو مسافرت

این مادرشوهرت شوهر هم داره خودش

مقصر صددرصد شوهرته

اینجور آدما اون دنیا باید خیلی جواب پس بدنخیلی مدیون دل عروس میشن

تو فک کن مراسم عقدی نشست ماشین عروس

شب عروسی هم اومد گفت من بشینم تو ماشین شما ک حرکات موزون و خطرناک در نیارین این دیگ یادم نمیره مث سگگگ شدم تو ماشین بهترین شب زندگیم رید

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

مثلن چیشو دوس داریمن مادربزرگ خودمو نمیتونم تحمل کنم تو مسافرتاین مادرشوهرت شوهر هم داره خودشمقصر صد ...

نمیدونم من خیلی خاکبرسرم به مامانم میگم میگه ولش کن حرص نخور ارزششو نداره