2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 124 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همین مسکل رو دارم اینا خانوادکی میان باباشون ذومی اندازن تو ماشین ما منم گفتم اصلا مسافرت نخواست ...

والا مادر شوهر بدحنس ادمو خبیس می کنه

زنبکه پاش لبه گوره

همش میکه پول خوب نیست اصل کار تن سالم خوبه من سعی می کنم جوابشو رو ندم

همش میگه پسرم برای کار سهرستان نره جمعه کار نکنه

اونوقت دامادش جمعه وسنبه نمی شناسن

اصلا جای دیگه ای کار می کنن

همش چیزای خوب رو برای اون دخترای سن بالا و زشتش می خوان

چقد اینا دیگه بیمارن

بخدا.....از کاراش بگم تا صب تموم نمیشه

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

خوب تو ماشین عروسم بود باهامون کلا هست

ععع پ مث منی همدردیم

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

منم حال وروز تورو داشتماولینکار اینه خونه ت رو جدا کنی ازشون

اگه نشد برین بهشون یه دعوا راه بنداز با مادرشوهرت که فحشت بده همونو بهونه ی قهر کن و دیگه محلش نذار انگار وجود خارجی نداره دیگه دلش پرمیشه میره به پسرش غر میزنه که زنت اینجور و اونجور شوهرت یه کم با دلش راه میاد ولی مردا زیاد حوصله ندارن تهش میگه ولم کن ننه دیگه

کم کم از پسرشو تو زده میشه و بدش میاد و نمیاد باهاتون

پروسه ی زمان بریه ولی جواب میده

آها مثلا بعدشم برو جلو بشین محل نذار بدار شوهرتم زارت و زورت کنه مهم نیست

خیلی باید قوی و محکم باشی جلوی این آدما نباید مهربون باشی وگرنه سوارت میشن این زندگی از مردای بی عرضه و بی سیاست میاد که میخان نقش پدر خانوادشون رو بعهده بگیرن خیلی دیر میفهمن خانواده ینی زن و بچشون

حالا خدایی پشت نشیتن خیلی راحت تره...دراز می کشی .راحت می خوابی.استرس جاده کمتره...نیازم نیست میوه و چایی هم بدی گرچه خوراکی خوردن خطرناکه حین رانندگی

ولی اینکه همیشه میاد باهاتون اینو باید شوهرت حلش کنه اینقدر به شوهرت بگو دوست داری تنهایی برین و لذت ببرین مخصوصا الان که بچه ای نیست که مزاحم باشه تا گوش کنه به حرفت

بعدم یاد بده هر چیزی رو خبر نده به خانوادش...دم رفتن بگین خداحافظ ما رفتیم...اگر واقعا شوهرت بی بخاره بهش بگو پس من خودم میگم اگه مامانت ناراحت شد و گله کرد ازم تو پشتم رو بگیر...تو هم بگو میخوایم یه بارم که شده تنهایی بریم شما یکم استراحت کنین

حتما حتما مشاوره برو

بهت میگه چه رفتاری کنی که شوهرت خودش کم کم بکنه از مادرش

مگنه هی لجبازی بیشتر میکنه اون آدم مریضه

پسرش رو جای شوهرش گذاشته فقط رابطه جنسی نداره بقیش همونه

اوخ آره سنشم کمه اما خودت میتونی با سیاست های زنانه دلشو نرم کنی رگ خوابشو بگیر دستت فقط بحث و قهر ن ...

آخه چی بگم دارم سعی میکنم از خریت بیرونش کنم یهو عصبی میشم یچیزی بهش میگم

منم حال وروز تورو داشتماولینکار اینه خونه ت رو جدا کنی ازشوناگه نشد برین بهشون یه دعوا راه بنداز با ...

من فقط جلو شوهرم دو متر زبون دارم جلوی مادر شوهرم موش میشم

دقت کردی این سلیطه ها خودشون پای خونواده شوهره رو بریدن از خونه شون؟برا سر عروس زرنگن

وای اره مادرشوهر خودش اصلا نمیاد خونش خودشم نمیره اونجا پدرشوهرمم سر چند ماه به مامانش در حد 20 دقیقه به سر میزنه نه خواهرشوهری نه برادر شوهری هیچکس نمیاد خونش

دقت کردی این سلیطه ها خودشون پای خونواده شوهره رو بریدن از خونه شون؟برا سر عروس زرنگن

دقییییییقاااااا الان شوهرم ی عمه داره ی عمو فقط عید تا عید یکسر میرن میان....مادربزرگ شوهرمم ده سال بود قهر بود تا وقتی مرد چند سال پیش خاکسپاری رفتیم یعنی من عروس اینا بودم مادربزرگشو ندیدم اصلاااا بدجورم پای هموشونو بریده