2777
2789
عنوان

مقصر کیه

194 بازدید | 15 پست

دیروز توی فروشگاه رفتم با نامزدم خریدکنیم دم در گفتن کیستونو بزارید و نامزدم داد کیسمونو و من عصبی شدم چون کیسه کادوی من برای ولنتاین به نامزدم بود همشم چیزای خارجی بود منم سریع کیسه برداشتم گفتن نمی تونی بری داخل گفتم مگه دزدم بیا تو کیسه نگاه کن بحثم شد با مدیر فروشگاه اونم گفت ناراحتی برو منم گفتم ریدم تو فروشگات اومدم بیرون جلو اونا نامزدم سرمن داد زن که حق تداری اینجوری حرف بزنی غرور من له شد وسط راه پیاده شدم از گفتم خودم میرم دیدم کادوم پرت کرد کف خیابون رفت دیگه حرف نزدیم تا الان که میگه من با اخلاق تو کنار نمیام

اسکایلرم ازم دور شید وگرنه....

حق با نامزدته

فروشگاه مگه دزده؟

درشو میبنده دوباره میده ب خودت یا میگه موقع رفتن تحویل بگیر

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق بانامزدته رفتارشمازشت بودیه خانم متشخص بکسی نمیگه ......توفروشگاهت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من هیچ وقت به اون فحش ندادم

گاهی به طرف مقابل فحش بدی بهره تا اینکه تو خیابون بی ابرویی دربیاری

نامزدت ممکنه بارها بخواد بره همون مغازه ها خرید کنه اگه هر دفعه بخوای اینجوری کنی دیگه رویی داره بره تو مغازه؟

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/