2777
2789
عنوان

معجزه خدا

324 بازدید | 53 پست

داشتم فکر میکردم هیچوقت خدا تو زندگیم معجزه ای انجام نداده،،یا حدااقل دعامو مستجاب کنه،من نماز میخونم خداروهم دوست دارم اما انگار اون منو نمیبینه😅 کسایی رو میبینم ک اصلا نماز نمیخوندن ک هیچی همه امامارو هم به سخره میگرفتن،اما چیزیو بدون اینکه براش دعا کنن بدست آوردن😂 دقیقا همون چیزی ک من با صدتا دعا هم نتونستم بدستش بیارم،مرسی خدا دمت گرم

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمام

ولی بعضی وقتا فکر میکنم چه فاجعه هایی میتونست تو زندگیم اتفاق بیفته و از سر خودمو خانوادم رد شده؛ معجزه بعضی وقتام این طوری میشه....

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

نه عزیزم اینطوری نیست میگن هر جور به خدا ظن داشته باشی خدا باهات همونجور برخورد میکنه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

برات حمد خوندم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

درسته الان اینجوری شده منم بخاطر همین بارها نماز و عبادتمو ترک کردم

ولی اخرش خودم به این نتیجه رسیدم

که ابلیس خیلی قدرت گرفته و بیشتر موفقیت های ادمای بد و بی نماز و بی دین که میبینی از کمک های شیطانه بهشون و خدا هم سکوت کرده ببینه ما بندگانش چقدر بهش اعتماد میکنیم اخر و زمانه دیگه خدا سخت ترین امتحانات رو از ما مردم اخر ازمان میگیره

درسته الان اینجوری شده منم بخاطر همین بارها نماز و عبادتمو ترک کردم ولی اخرش خودم به این نتیجه رسیدم ...

اجازه بده ۱۰ تا لایکت کنم😁❤️

خیلی قشنگ نوشتی

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱