2777
2789
عنوان

معجزه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 63 پست
از خود خدا بخوا.

منم از خودش میخام ،توسل به امام رضا کردم گفتم واسطه شه نشد:(دلم از امام رضا خیلی بیشتراز خدا گرف چون من التماسش کردم:(

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام قضاوت کنم ولی مصلحت خدا خیلی قشنگه منکه هزار بار دیدم چیزی ک براش دعا نذر میکردم ک بشه نشد بهترش شد کسیو ک میخواستم کلی نذر نیاز نشد ک بشه باز بهترش شد اگه باور کنه ک بهترینا رو خدا برات در نظر گرفته باور کنی مطمعنم میشه

نمیخوام قضاوت کنم ولی مصلحت خدا خیلی قشنگه منکه هزار بار دیدم چیزی ک براش دعا نذر میکردم ک بشه نشد ب ...

اخه کی دیگ ؟؟من ازش ی امید کوچولو خاستم اما اون بی اهمیته انگار،نمیدونم اصلا میشنوه منو یا نه

مرسی دعات خیلی قشنگ بود 🥺

فدات عزیزم. همین که ازش دلگیری یعنی بهش ایمان داری یعنی توی دلت هست یعنی حسش میکنی پس بهش اعتماد کن بیا به چیزهای خوبی که خدا بهمون داده و بعضیا ندارن فکر کن.

درسته الان اینجوری شده منم بخاطر همین بارها نماز و عبادتمو ترک کردم ولی اخرش خودم به این نتیجه رسیدم ...

درسته اما این انصافه ماهایی که خدارو صدا میزنیم خدا حتی ی نگاهم بهمون نکنه ؟؟؟

منم باز نمازم رو ترک کردم 😔😔😔چقدر بی معرفتم

منم بارها ترک کردم ولی باور کن حالم خراب تر شد

ما روحمون نیاز به خدا داره مثل بدن که به اب نیاز حیاتی داره روحمون از خدا دور شه خیلی حالمون بدتر میشه توام بیا شروع کن

دنیا داره به جاهای عجیبی میره خدا داره خیلی چیزا رو مشخص میکنه ما باید خودمون برا چیزای مهمی اماده کنیم بدون نماز باشیم میوفتیم بین شیطانین چون روحمون ضعیف میشه

فدات عزیزم. همین که ازش دلگیری یعنی بهش ایمان داری یعنی توی دلت هست یعنی حسش میکنی پس بهش اعتماد کن ...

اره اما منم توقع دارم خدا صدامو بشنوه اخه این عدالت نیست .....

منم بارها ترک کردم ولی باور کن حالم خراب تر شد ما روحمون نیاز به خدا داره مثل بدن که به اب نیاز حیات ...

انقدر هم بهش نیاز دارم حسش میکنم چقدر مهربون نگاهم میکنه الانم زندگیم یه کم بهتر شده ولی باز نمیرم سمتش

هرکی بایه چیزی امتحان میشه دیگه

شاید اونای دیگه که به خدا اعتقادندارن همه چی داشته باشن ولی وقتی خداروندارن چه فایده!

چون تودارم همه دارم دگرم هیچ نباید..😇

خدا خودش رو ازمانگیره همه چی که داشته های مادی نیستش که

ما موقتاًتواین دنیاهستیم وحرص چیزهاییو میزنیم که انگار اسباب بازیه چیزی که مهمه آخرت ماست

خدا هرکیو که بخوادهدایت میکنه به بعضی ادمای بی اعتقاددنیارو ممکنه بده ولی آخرت چی!

یکی بامال دنیا امتحان میشه یکی با نداری مهم اینه درهمه حال فقط خدارو بخواییم وباخودش باشیم

هرکی بایه چیزی امتحان میشه دیگهشاید اونای دیگه که به خدا اعتقادندارن همه چی داشته باشن ولی وقتی خدار ...

منه ناامیدِ تنها با این حرفا اروم نمیشم چون من همین لحظه از زندگی حالم خوب نیست نیاز دارم ک الان صدامو بشنوه نه تو ،،اخرت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز