2777
2789
عنوان

معجزه خدا

581 بازدید | 63 پست

داشتم فکر میکردم هیچوقت خدا تو زندگیم معجزه ای انجام نداده،،یا حدااقل دعامو مستجاب کنه،من نماز میخونم خداروهم دوست دارم اما انگار اون منو نمیبینه😅 کسایی رو میبینم ک اصلا نماز نمیخوندن ک هیچی همه امامارو هم به سخره میگرفتن،اما چیزیو بدون اینکه براش دعا کنن بدست آوردن😂 دقیقا همون چیزی ک من با صدتا دعا هم نتونستم بدستش بیارم،مرسی خدا دمت گرم

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام

ولی بعضی وقتا فکر میکنم چه فاجعه هایی میتونست تو زندگیم اتفاق بیفته و از سر خودمو خانوادم رد شده؛ معجزه بعضی وقتام این طوری میشه....

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

نه عزیزم اینطوری نیست میگن هر جور به خدا ظن داشته باشی خدا باهات همونجور برخورد میکنه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

برات حمد خوندم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

درسته الان اینجوری شده منم بخاطر همین بارها نماز و عبادتمو ترک کردم

ولی اخرش خودم به این نتیجه رسیدم

که ابلیس خیلی قدرت گرفته و بیشتر موفقیت های ادمای بد و بی نماز و بی دین که میبینی از کمک های شیطانه بهشون و خدا هم سکوت کرده ببینه ما بندگانش چقدر بهش اعتماد میکنیم اخر و زمانه دیگه خدا سخت ترین امتحانات رو از ما مردم اخر ازمان میگیره

درسته الان اینجوری شده منم بخاطر همین بارها نماز و عبادتمو ترک کردم ولی اخرش خودم به این نتیجه رسیدم ...

اجازه بده ۱۰ تا لایکت کنم😁❤️

خیلی قشنگ نوشتی

فقط جهت تفریح تو تاپیکای حس ششمی شرکت میکنم؛ جدی نگیرید صحبتامو🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792