2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 125 پست
آخه چی بگم دارم سعی میکنم از خریت بیرونش کنم یهو عصبی میشم یچیزی بهش میگم

شوهرتم عین شوهر منه اصلا ازش نخاه پشت تورو بگیره چون هیچکاری نمیکنه واوضاعت بدتر میشه ببخشیدا ولی خودت باید از خریت دربیای و بزنی به سیمآخر و از مادرشوهرت بکنی تو که دور بشی از مادرشوهرت و مثه سگ باهاش رفتار کنی خودش جایگاهشو میشناسه زیادی کوتاه اومدی و راه اومدی باهاش

من هشت سال زجر کشیدم عینتوفقط خودخوری میکردم ولی تهش بریدم از همشون حتی مادرشوهرم به خودش اجازه داد دست روم بلند کنه وپسرش هیچی نگفت اونجا بود به خودماومدم که باید سگ باشم وپاچه ی همه رو بگیرم وگرنه تیکه پارم میکنن مواظب خودت باش عزیزم

نمیدونم بخدا

خب باش صحبت کن

با زبون خوش بگو،عزیزم دلت میخواد زندگیمون تلخ بشه

من تورو دوس دارم میدونم که توام منو دوس داری

مامانت تا وقتی جوون بوده خوشیشو کرده الان که این سن رسیده چرا داره سعی میکنی خوشی رو از بچش بگیره

تو مسئول منی خدا اون دنیا در مورد همسرت ازت سوال میپرسه

دلت میخواد من همیشه دل شکسته باشم؟

مامانت میدونه که زن و شوهرا به تنهایی احتیاج دارن،اگه نمیدونست اجازه نمیداد خواهرتو شوهرش هم تنها باشن

چرا فک نمیکنه بگه این عروسم جای دخترم

شاید دلش بخواد با شوهرش تنها باشه

من نمیخوام به مادرت بی احترامی کنی

ولی این مشکل به دست تو حل میشه

چارشم اینه که هرجا خواستیم بریم نگی تا لحظه ی آخر

اینا رو همه ب شوهرت بگو👆🏻

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فک کن مراسم عقدی نشست ماشین عروس شب عروسی هم اومد گفت من بشینم تو ماشین شما ک حرکات موزون و خطرنا ...

آخ بنده خدا

درکت میکنم

مادرشوهر من تو تمام پاگشاها باهامون بود تازه جلو هم مینشست

من چقد غصه میخوردم اون روزا

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
من فقط جلو شوهرم دو متر زبون دارم جلوی مادر شوهرم موش میشم

اشتباهت همینه تنهایی با مادر شوهرتی انقدر بهش نیش بزن

جلو شوهرت مظلوم نمایی کن

به قول دوست عزیز میگه آدم مادرشوهر بدجنس داشته باشه آدم خبیث میشه

ولی هنوزم من بی آزارم فقط نمخام دیگه ببینمشون یا حرفی ازشون زده بشه

خدا ازشون نگذره چقدر زجرم دادن

وای اره مادرشوهر خودش اصلا نمیاد خونش خودشم نمیره اونجا پدرشوهرمم سر چند ماه به مامانش در حد 20 دقیق ...

اینا مدلشون سلیطس چه در جایگاه عروس چه مادرشوهر

مادرشوهرای خوب هم عروس خوبی بودن هم مادرشوهر خوبی میشن

توام برو سمت مادربزرگ شوهرت چندبار دعوتش کن ببریدش مسافرت تا قشنگ بسوزه زنیکه

دقییییییقاااااا الان شوهرم ی عمه داره ی عمو فقط عید تا عید یکسر میرن میان....مادربزرگ شوهرمم ده سال ...

میگم که

سلیطه ها هم در جایگاه عروس سلیطن هم در جایگاه مادرشوهر

عوضیای هفت خط

شوهرتم عین شوهر منه اصلا ازش نخاه پشت تورو بگیره چون هیچکاری نمیکنه واوضاعت بدتر میشه ببخشیدا ولی خ ...

نه اینقدر دیگه جرعت نداره دست روم بلند کنه از پدربزرگم که داداششه میترسه

اینا مدلشون سلیطس چه در جایگاه عروس چه مادرشوهر مادرشوهرای خوب هم عروس خوبی بودن هم مادرشوهر خوبی می ...

بهم میگه اصلا نرو خونش آخه خود اون مادربزرگه ام روانیه مثل اینکه مادرشوهرم عذاب میداده

تنها راهش پرروییه موش بودن یعنی توسری خور بودن وقتی اون فکرتو نیست توچرا باشی

الان مثلا میخوای بری خونه پدربزرگت چندبار اروم به شوهرت بگو دوتایی میریم. مادرت بیاد من نمیام اروم که فقط بشنوه نه دعوا درست بشه

بعد روزی که خواستید برید دیدی اون هم سوارشد کلا منصرف شو بگو یعنی من خونه پدربزرگم هم باید یکی همراهم باشه. همینو بهانه کن قید سفر رو بزن. چندبار نری بدونه دعوا میشه شاید نیومد باهاتون. مرگ یه بار شیونم یه بار

شوهرت وقتی ببینه جایی باهاش نمیری با مادرش که تنها نمیتونه بره اونوقت فکری به حالت میکنه

مادرتم مثل مادرمنه هی میگه عیبه تو کوتاه بیا تا همه سوارم شدن

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

آخ بنده خدادرکت میکنممادرشوهر من تو تمام پاگشاها باهامون بود تازه جلو هم مینشستمن چقد غصه میخوردم او ...

اینم همیشه جلو میشینه دیگه خودم روم نیمشه پشت من بشینه

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....