2777
2789
عنوان

تحقیر شدن

127 بازدید | 14 پست

عقدم

با مامان بابام رفته بودم خرید

میخواستم برای همسرم کادو ولنتاین بخرم

یه تراول ماگ خوشگل و مردونه ۷۸۰هزار

ولی پولی که همسرم به حسابم زده بود قبلا، تموم کرده بودم

از مامانم خواستم بهم قرض بده فردا بهش پس بدم

مامانم ررفت به بابام گفت ببین چی میخواد بخره قیمتشو ببین

بابام جلو همه (یه مرد یود و یه پسر و یه دختر و شاید چند نفر دیگه) یکم داد زد گفت این چیه ببر بذار سرجاش

بعد من از خجالت اب شدم رفتم اونور تر میشنیدم که بابام غر میزد

بعدش بلند از فروشنده که پسر جوونی بود پرسید اون چی بود کاراییش چیه؟

بابام خسیس نیستا ولی درکی از تراول ماگ نداره میگه چرا اونقد پول بدیم مگه فلاسکه:/

حالم بهم خورد جلو همه تحقیر شدم از همسرمم بدم اومد نمیشه که خودمو خورد کنم و ازش پول بخوام(هرماه یه مقدار خودش پول میزنه ولی کفافمو نمیده به عنوان دانشجو) اون خودش باید بپرسه پول نیاز نداری؟ دیگه نمیخوام برا ولنتاین چیزی بخرم

نمیدونم مامانم چطوری بابامو تحمل کرده این چند سال، البته مامانم خودش هم از بابام تاثیر پذیرفته و برای اینکه با بابا تو یه تیم باشه تا آزار نبینه،بهش پیوسته پ من رو اذیت میکنن

یه داداش کوچیک دارم قشنگ شبیه منه اخلاقش و قیافش. بابام با اون هم بدرفتاری میکنه دیشب داداشم به من گیر میداد هی میگفتم نکن اخر یکم تند گفتم برو اونور دیگه و بابام شالاپ یه سیلی زد تو گوشش دیدم داداشم عوض شد ساکت شد رفت نشست مشقشو بنویسه و هی نگاهش میکردم هی میدیدم ساکته از بابام وحشت داره به خاطر چیزایی که قبلا ازش دیده(یه سری از رفتارای بابام با من رو که نمیتونم بگم دیده و از عصبانیتش میترسه درست عین کودکی من) و یه لحظه حتی بغض هم کرد. منم بچه بودم باهام همونطور رفتار میکرد و حتی خیلی بدتر. اما خواهرم که بچه وسطه کلا یکبار سیلی بابا رو چشیده و هیچ ترسی از عصبانیت بابا نداره چون میدونه عصبانیتاش متوجه اون نمیشه

من الان از بابام ۲ بار خشمگینم. اولیش بابت رفتاریه که همیشه با من داشته(تحقیر در جمع و کتککاری) دومیش به خاطر رفتاری که با داداشم داره داداشمو خودم میبینم انگارکودکی منه هرموقع باهاش بدرفتاری میکنه انگار داره با من بدرفتاری میکنه

اگه عروسی کنم چی به سر داداشم میاد؟ میشه یه اضطراب اجتماعی و بی اعتماد به نفسی مثل من؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم که همسرتون همیشه هواتون رو داشته باشه و تمام تلخی هارو براتون جبران کنه..واقعا از ته ته قلبم میخوام.

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
امیدوارم که همسرتون همیشه هواتون رو داشته باشه و تمام تلخی هارو براتون جبران کنه..واقعا از ته ته قلب ...

داداش بدبختم چی؟ حالا من دخترم اعتماد به نفس ندارم همسرم جمعش میکنه و کمکم میکنه تا زمان سرکار رفتنم

داداشم چی؟ یه مرد بی اعتماد به نفس چجوری دووم میاره؟ چجوری پول در خواهد اورد؟ دختری دوسش خواهد داشت؟

خدا کمکت میکنه عزیزم،عوضش شما درک و شعور بیشتری پیدا کردی تو این مسیر و زن و مادر و خواهر بادرکی هستی

هوای داداشت رو داشته باش و بهش قوت قلب بده و بگو این چیزها تورو کوچیک نمیکنه ،اونم پدر بلد نیست ،ببخشش و ازین حرفا ،بگو تا عزت نفسش کمتر صدمه ببینه

داداش بدبختم چی؟ حالا من دخترم اعتماد به نفس ندارم همسرم جمعش میکنه و کمکم میکنه تا زمان سرکار رفتنم ...

همینطور که شما دارید نجات پیدا میکنید تقریبا به کمک همسرتون

خدا هم جلوی راه برادرتون مثل خودتون راه نجاتی میزاره

❤️

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
عزیزم متاسف شدممادرتون چطور سکوت کردهمن اصلا نمیتونم ببینم همسرم بچه هام بدرفتاری کنهسریعا واکنش نشو ...

مادرم دخالت کنه اونو میزد قبلا و میگف بچه هاتو تربیت نکردی و فلان و وسیله میشکست قبلا(وقتی بچه بودم)

مامانمم ببینه در خطر مرگ هستم حرکتی میزنه وگرنه بابام کتکم بزنه یا دعوا کنه، اکثر موارد هیچی نمیگه

خدا کمکت میکنه عزیزم،عوضش شما درک و شعور بیشتری پیدا کردی تو این مسیر و زن و مادر و خواهر بادرکی هست ...

اخه خیلی کوچولوعه نخواهد فهمید منظورمو کلاس اولیه

مادرم دخالت کنه اونو میزد قبلا و میگف بچه هاتو تربیت نکردی و فلان و وسیله میشکست قبلا(وقتی بچه بودم) ...

حدس میزدم دلیلش این باشه

امیدپارم بهترینها سهم قلب شما و داداشت باشع

خانواده انتخابشون دست خودمون نیست متاسفانه

الهی با همسراتون زندگی خوب بسازید عزیزم

خدا جباره

جبران میکنه براتون

اخه خیلی کوچولوعه نخواهد فهمید منظورمو کلاس اولیه

چرا میفهمه عزیزم ،نگران نباش،توضیح دادن باعث میشه آرام بشه و کمتر به خودش بگیره یا اصلا نگیره

حرف زدن و آگاهی دادن بهش کمک بزرگی میکنه