اسی تاپیکت درمورد قده یه سوال میپرسماگه میدونی جواب بدهبنظرت تا چندسالگی امکان افزایش قد هست یا اگه ...
افزایش قد تا زمانی که صفحه رشد بسته نشه بعضیا تا بیست و دو سالگی هم ادامه داره بعضیا هم زود بسته میشه صفحه رشدشون
یبار یه پسره تو همین سایت نوشته بود من با ورزش و خوردن قرص ال آر ژنین و کلسیم و دویدن روزانه و طناب زدن و بارفیکس طی چند ماه ده سانت اضافه شد به قدم بعد از بسته شدن صفحه رشد
ذخترتون فک کنم 10 ماهشه؟ طبق تاپیک هاالان اد و حتما بهش بده کنار مولتی ویتامین اگ کمخونی کمی هم داره ...
عزیزم دخنرم یسال و ده روزشه❤️ اره اهن ومولتی آویفر واهن لیپوزفر میدم قدسم همس میگن رونموداره ولی نمیدونم چرا ریز بنظر میرسه حرف مردم داغونم کرده شاید استخون بندیش ریز باشع امادهنمممو سرویس کردن
دوستای گلم درصد زیادی از رشد قدی فرزنداتون ژنتیکیه یعنی هیچ چیز تاثیری ندارد ولی چون بچتون دختره من چند وقت پیش دیدم دکتر به مریضلش گفته بود اگر رشد موهای زاید داشت یا حس کردی سینه داره جوانه میزنه یعنی بلوغش داره شروع میشه خوشبختانه تو دخترا آمپول پیشگیری از بلوغ وجود داره و بعد آمپول رشد اما تو پسرا از بلوغ پیشگیری نمیشه