2821
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 73 پست
@niniyar نام کاربری شتبلیغات مرد هست

چه آزاری بنده خدابه تو رسونده؟!!

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

@niniyar کاربریش تعلیق شد خیلی ناراحت شده رسیدگی کنین

جریان چیه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاپیکه یه بنده خدایی و به سمت مثبت ۱۸ کشونده بود گزارش زدم تعلیق شده ناراحت شده الکی گزارش میزنه مرس ...

شمارو میشناسم حتی یکبار اشتباها بهتون گفتم ع...شی معذرت میخوام اشتباه برداشت کرده بودم عزیزم

اینم ول کن حالش خوش نیست

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

@niniyar نام کاربری ممنوعه زدهمرد هست و اکانت زن زدهو تبلیغات میکنه

کجاست تبلیغش من که تبلیغی نمیبینم حتما الان میخوای بگی من کاربری سومشم🙄

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
جریان چیه

ایدونه به من تهمت زدن که من حساب دومی استارتر هستم بهشون رسیدگی کنید لطفا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

جریان چیه

عزیزم من یه جا برای ایشون گزارش زدم تاپیکه یه بنده خدا رو به سمت مسائل مثبت ۱۸ برد هم تاپیک تعطیل شد هم خودشون حالا با کاربری دیگه اومده الکی برای من گزارش میزنه

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

@niniyar چرا فحشای مجازه و تعلیق نمیشه پس ما هم فحش بدیم

@niniyar

ایشون اول به من تهمت و توهین کردن لطفا بهشون رسیدگی کنید

@niniyar نام کاربری شتبلیغات مرد هست

استارتر؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

شمارو میشناسم حتی یکبار اشتباها بهتون گفتم ع...شی معذرت میخوام اشتباه برداشت کرده بودم عزیزم اینم ول ...

خواهش میکنم یادمه انگار یه بار بحث کرده بودیم ولی نمی دونستم برای چی دیگه گذشته شمام ببخشید

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

میریزن به حساب خود دیجیکالا بخش کیف پول رو چک کن اونجا باید شماره شبا بدی تا برات بریزن

ممنون

میریزن به حساب خود دیجیکالا بخش کیف پول رو چک کن اونجا باید شماره شبا بدی تا برات بریزن

عشقم الان بحث تاپیک راجب یه چیز دیگس دیجیکالا رو ولش کن😂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤