2777
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 73 پست
@niniyar کاربریش تعلیق شد خیلی ناراحت شده رسیدگی کنین

جریان چیه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکه یه بنده خدایی و به سمت مثبت ۱۸ کشونده بود گزارش زدم تعلیق شده ناراحت شده الکی گزارش میزنه مرس ...

شمارو میشناسم حتی یکبار اشتباها بهتون گفتم ع...شی معذرت میخوام اشتباه برداشت کرده بودم عزیزم

اینم ول کن حالش خوش نیست

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

@niniyar نام کاربری ممنوعه زدهمرد هست و اکانت زن زدهو تبلیغات میکنه

کجاست تبلیغش من که تبلیغی نمیبینم حتما الان میخوای بگی من کاربری سومشم🙄

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
جریان چیه

ایدونه به من تهمت زدن که من حساب دومی استارتر هستم بهشون رسیدگی کنید لطفا

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

@niniyar چرا فحشای مجازه و تعلیق نمیشه پس ما هم فحش بدیم

@niniyar

ایشون اول به من تهمت و توهین کردن لطفا بهشون رسیدگی کنید

@niniyar نام کاربری شتبلیغات مرد هست

استارتر؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

شمارو میشناسم حتی یکبار اشتباها بهتون گفتم ع...شی معذرت میخوام اشتباه برداشت کرده بودم عزیزم اینم ول ...

خواهش میکنم یادمه انگار یه بار بحث کرده بودیم ولی نمی دونستم برای چی دیگه گذشته شمام ببخشید

میریزن به حساب خود دیجیکالا بخش کیف پول رو چک کن اونجا باید شماره شبا بدی تا برات بریزن

عشقم الان بحث تاپیک راجب یه چیز دیگس دیجیکالا رو ولش کن😂

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤