2821
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 73 پست
خواهش میکنم یادمه انگار یه بار بحث کرده بودیم ولی نمی دونستم برای چی دیگه گذشته شمام ببخشید

قربونت 🫀❤

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

عشقم الان بحث تاپیک راجب یه چیز دیگس دیجیکالا رو ولش کن😂

اره الان دیدم تاپیک مال چند روز پیشه پستمو پاک کردم دیگه😁♥️

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره الان دیدم تاپیک مال چند روز پیشه پستمو پاک کردم دیگه😁♥️

🩷🩷

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
حالا نی نی یار کدومشونو تعلیق کرده

ارذی ۳ و حرصش گرفته

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک لعنت به اونی که زندگی ما رو این طوری کرد سالای جوونیم داره بیخود میگذره 😭😭

حالا نی نی یار کدومشونو تعلیق کرده

اونی که به من تهمت زدن حساب دومی استارتر باید تعلیق شه چون تهمت زد ...

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂 ایران زمین💫🫀

عزیزم من یه جا برای ایشون گزارش زدم تاپیکه یه بنده خدا رو به سمت مسائل مثبت ۱۸ برد هم تاپیک تعطیل شد ...

عزیزم از کجا فهمیدی واسه ات گزارش میزنه مگه واسه گزارش اعلان میاد ؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

ارذی ۳ و حرصش گرفته

بازم خوبه عدالتو درست اجراکرد نی نی یار

گفتم نکنه شماتعلیق بشی🌹

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

نی نی یارتگ میکرد صحفه۲ببین

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

فکر کنم تعلیق شد

موندم یه عده چجوری راحت میان به ادم تهمت میزنن و بعدش راست راست تو سایت میچرخن .نی نی یار باید حتما این افراد و تعلیق کنه یا اخطار بده که حساب کار دستشون بیاد

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی نی یار و براش تگ کرده بوده

ارذی ۳ و حرصش گرفته

نمیشه اسم کاربریتونو ازنی نی نی یارها بخاین عوض کنید

فکر کنم تعلیق شد موندم یه عده چجوری راحت میان به ادم تهمت میزنن و بعدش راست راست تو سایت میچرخن .نی ...

دقیقاا پروفت چقدر بامزه اس🥰🤣❤