2777
2789
عنوان

دی جی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 73 پست
خواهش میکنم یادمه انگار یه بار بحث کرده بودیم ولی نمی دونستم برای چی دیگه گذشته شمام ببخشید

قربونت 🫀❤

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

عشقم الان بحث تاپیک راجب یه چیز دیگس دیجیکالا رو ولش کن😂

اره الان دیدم تاپیک مال چند روز پیشه پستمو پاک کردم دیگه😁♥️

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان دیدم تاپیک مال چند روز پیشه پستمو پاک کردم دیگه😁♥️

🩷🩷

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
حالا نی نی یار کدومشونو تعلیق کرده

اونی که به من تهمت زدن حساب دومی استارتر باید تعلیق شه چون تهمت زد ...

کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

عزیزم من یه جا برای ایشون گزارش زدم تاپیکه یه بنده خدا رو به سمت مسائل مثبت ۱۸ برد هم تاپیک تعطیل شد ...

عزیزم از کجا فهمیدی واسه ات گزارش میزنه مگه واسه گزارش اعلان میاد ؟

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

فکر کنم تعلیق شد

موندم یه عده چجوری راحت میان به ادم تهمت میزنن و بعدش راست راست تو سایت میچرخن .نی نی یار باید حتما این افراد و تعلیق کنه یا اخطار بده که حساب کار دستشون بیاد

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

عزیزم از کجا فهمیدی واسه ات گزارش میزنه مگه واسه گزارش اعلان میاد ؟

نی نی یار و براش تگ کرده بوده

فکر کنم تعلیق شد موندم یه عده چجوری راحت میان به ادم تهمت میزنن و بعدش راست راست تو سایت میچرخن .نی ...

دقیقاا پروفت چقدر بامزه اس🥰🤣❤