2777
2789

من دوتا خواهرزاده دارم. دختر ۹ سال و پسر ۷ سال

خواهرم فقط برای دخترش یکی دوتا واکسن نوزادیشو زد

دیگه برای کلاس اول و اینا نزد

برای پسرشم از بچگی کلااااا نزد.

به حرف هیچکسی گوش نمیده.

نمیدونم توی اینستا و اینور اونور یه مشت ادمِ مثلا باسواد و دکتر گفتن نزنید و اینم تحت تاثیر قرار گرفت.

امسال پسرش کلاس اول میره. ابدا راضی نمیشه بزنه.

شاید فکر کنید مدرسه گیر میده، ولی مدرسه رو راحت میپیچونه. مدارس اصلا پیگیر نیستن. حتی مدرسه ی دولتی هم دخترش میرفت میپیچوند (میگفت واکسن زدیم و کارتشو گم کردم و اخر سال میارم و ...)

حالا من میترسم خدایی نکرده اتفاقی واسه بچه ها بیوفته. شما اطرافیانتون کسی بوده به بچش واکسن نزده باشه از اول؟ مشکلی پیش نیومد واسه ی بچه ها؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین 👌👌👌👌

امضام

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

الان سیستمی پیگیری میشه و اصلا ربطی به کارت واکسن نداره، امسال که ببره مرکز بهداشت پسرش رو متوجه میشن که نزده واکسن هاشو...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
یکی از دوستای مامانم هم به هیچ کدوم از بچه هاش نزدبچه هاش هیچی شون نشده،شمام نگران نباش عزیزم

امیدوارم 🤕 اخه چیزیه که همهههه دارن میزنن. دیگه بچه های تو خونشون رنگین تر نیست که

اره منم بچه اولمو زدم

بچه دوممو واکسن هفت سالگیو نزدم

سومیو کلا نزدم

خود بهداشتم دیگه اصراری نداره چون عوارض واکسنای کرونارو ب چشم دیده

مدارسم حق ندارن گیر بدن

دلشون بیشتر مادرشون ک نسوخته برا بچه

بچه های سالممونو میریم واکسن میزنیم هزارتا بیماری میگیرن🥲

تبریک

1
5
10
15