2821
2789
عنوان

ماشین BMW

96 بازدید | 15 پست

یکی از دخترای فامیلمون bmw خریده

ینی باباش خریده

دختره تازه ۲۰ سالش شده

همزمانم امسال پزشکی قبول شده بود

الان تو فامیل همه نگاها بهش عوض شده

انگار بیشتر توجه میگیره

خدا ایشالله بیشتر بهش بده و موفق ترش کنه😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول بشم نهایتش ایفون بخرن اونم دلم نمیاد بگم بهشون هعیییییی خدایا

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

هرکسی در زندگی رنج خودش رو داره اینکه از لحاظ مادی توی رفاه محصه دلیلی بر خوشبخت تر بودن و خوشحالتر بودنش نیست واقعا. همه یجوری امتحان میشن. یه رنج مشترک. و البته جانکاه

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
هرکسی در زندگی رنج خودش رو داره اینکه از لحاظ مادی توی رفاه محصه دلیلی بر خوشبخت تر بودن و خوشحالتر ...

خداییش اینا برا تلطیف روحیه نداراست

طرف پزشکه جوونه ماشینی داره که مرد ۴۰ سالش تو خوابم نمیبینه دیگه معلومه هرکی ی مشکلی داره ولمون کنید

خداییش اینا برا تلطیف روحیه نداراستطرف پزشکه جوونه ماشینی داره که مرد ۴۰ سالش تو خوابم نمیبینه دیگه ...

نه واقعا. خیلی زندگیا از دور قشنگه اشتباه نکن. همه همه چیو ندارن. زندگی خیلی عجیب تر از جیزیه که فکرشو میکنی. اینم که گفتم حرف خداونده اگه مطالعتو ببری بالا توام به یک همیچن درکی خواهی رسید

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️
خداییش اینا برا تلطیف روحیه نداراستطرف پزشکه جوونه ماشینی داره که مرد ۴۰ سالش تو خوابم نمیبینه دیگه ...

ببین یچیزی بگم

حالا من گفتم ک این دختره دانشجوی پزشکی و bmw داره

ولی تو زندگیشون همیشه دعواست

رابطه پدر و مادرش اصلا خوب نیست

دختره ام رابطه خوبی با باباش نداره

و اینو تقریبا تمام فامیل میدونن

نه واقعا. خیلی زندگیا از دور قشنگه اشتباه نکن. همه همه چیو ندارن. زندگی خیلی عجیب تر از جیزیه که فکر ...

الان که شما مدعی مطالعت از من بیشتره وگرنه به درک تو! میرسیدم دیگه دلیلی برا ادامه بحث نمیبینم🤝

ببین یچیزی بگمحالا من گفتم ک این دختره دانشجوی پزشکی و bmw دارهولی تو زندگیشون همیشه دعواسترابطه پدر ...

حالا فک فقیرم بود.. یه رشته دوزاریم قبول میشد

خوشبخت تر بشه ایشالا خدا بهمه بده کلا