بچه ها یه خرید کردم لغوش کردم الان میزنه پول به حساب شما برگشته ولی برنگشته شماره حسابیم که زده مال ما نیست چه کار کنم زنگم میزنم کسی جواب نمیده یه صدا ضبط شده اس پول نریزن حساب کسه دیگه 😥
@niniyar کاربریش تعلیق شد خیلی ناراحت شده رسیدگی کنین
جریان چیه
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاپیکه یه بنده خدایی و به سمت مثبت ۱۸ کشونده بود گزارش زدم تعلیق شده ناراحت شده الکی گزارش میزنه مرس ...
شمارو میشناسم حتی یکبار اشتباها بهتون گفتم ع...شی معذرت میخوام اشتباه برداشت کرده بودم عزیزم
اینم ول کن حالش خوش نیست
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
ایدونه به من تهمت زدن که من حساب دومی استارتر هستم بهشون رسیدگی کنید لطفا
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
عزیزم من یه جا برای ایشون گزارش زدم تاپیکه یه بنده خدا رو به سمت مسائل مثبت ۱۸ برد هم تاپیک تعطیل شد هم خودشون حالا با کاربری دیگه اومده الکی برای من گزارش میزنه
@niniyar چرا فحشای مجازه و تعلیق نمیشه پس ما هم فحش بدیم
@niniyar
ایشون اول به من تهمت و توهین کردن لطفا بهشون رسیدگی کنید
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت