2821
2789
عنوان

ذهنِ خسته

118 بازدید | 34 پست

گاهی آدم از توضیح دادن خسته میشود

نه چون حرفی برای گفتن ندارد،

بلکه چون بعضی قضاوتها قبل از شنیدن حقیقت ساخته شده اند.

خستهام از اینکه هر رفتارم معنایی پیدا میکند که هرگز قصدش را نداشتم.

کاش بعضی ها قبل از قضاوت کردن، لحظه ای برای فهمیدن وقت می گذاشتند.

گاهی تنها چیزی که آدم میخواهد، کمی درک شدن است؛ نه محکوم شدن. 🌿

استندبایِ حاجی🙌🏼

درسته حاجی

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

نقو نگیییی

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حتی دیگه درد دلمم نمیاد. دوستام میگن وای تو چقدر توداری . چحوری میتونی هیچی نگی

اونا دایم در حال حرف زدن و مشورت گرفتن و درد دلن

من تو ذهنم با خودم میگم وای انقدر زیاده که حوصلش نیس دیگه. حوصله گفتن و توضیح دادن .... فقط نشستم به تماشا

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

من حتی دیگه درد دلمم نمیاد. دوستام میگن وای تو چقدر توداری . چحوری میتونی هیچی نگیاونا دایم در حال ح ...

این که یه سری حرفارو از روی حیا نزدی بهشون و الان از خودشون حکم صادر کنن دل ادمو به درد میاره...

استندبایِ حاجی🙌🏼

این که یه سری حرفارو از روی حیا نزدی بهشون و الان از خودشون حکم صادر کنن دل ادمو به درد میاره...

پیش خودت بگو من نجیب و اصیل بودم یه سری چیزا رو نگفتم . بذار تو نفهمی خودشون بمونن. مطمین باش دنیا یه روز اشتباهاشون رو نشون میده بهشون

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

پیش خودت بگو من نجیب و اصیل بودم یه سری چیزا رو نگفتم . بذار تو نفهمی خودشون بمونن. مطمین باش دنیا ی ...

نمیشه چون مسئله ایه که باید بدونن ولی خب فکرای دیگه ای درموردم میکنن

من هزچی میگم بازم حرف خودشو میزنه. انگار منو کلا نمیفهمن🥲

استندبایِ حاجی🙌🏼

آدم نمیتونه هیچ وقت خودشو به خیلی آدما ثابت کنه؛

پس بهتره که به حال خودشون رهاشون کنی و بزاری تو جهل و نادانی خودشون بمونن؛

اینطوری آرامشت بیشتره؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )