2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑

452 بازدید | 11 پست

با هواهرشوهرم پاسور بازي ميكرديم قرار شد هركي بأخت حليم بخره اون بأخت مادر شوهرم ميگه پارسال خريدي نخوردي كه 😐😐😐دخترش ميگه چرا نخورديم 😬بعد ميگه تو كه استيك درست كردي ميخواي چيكار ميكم استيكو من نميخورم شوهرم گفت بپز ميگه نخير من ماهيچه گذاشتم محمد از اون ميخوره😐😐😐بعد ابجيش ميگه زنگ بزن داداشم بخره من پولشو بدم بهت 😑😑😑منم نميگم عقده اي هاي رواني🤨🤨🤪🤪

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

حرام است  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چي😂😂😂

شرط بندی خواهرم   

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااااااا🙁🙁🙁🙁حلیم بخر ببر خونت بخور

خونه ندارم😂😂😂خونه خودمونم (مامانم اينا)فردا ميرم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز