2777
2789
عنوان

پشیمون شدم از ازدواج با این اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 80 پست

ظاهر برات عادی میشه چه زشت چه زیبا

ولی همه ی ادما یه اخلاقای بدی هم دارن که یه زمانی رو میشه مثلا از 100 درصد ممکنه 40 درصد اخلاقای بد داشته باشن یا حتی 5 درصد

بعد اونموقع که اون اخلاقای بد رو بشه اولین چیزی که تورو اذیت میکنه باز همون.چهرشه

یعنی یه چیز پنهان.وقتی سر باز میکنه تو زندگی که یه اخلاق بدی از طرف مقابلت ببینی .

سلام 😍

والاشوهرمن دومتر قدشه از خوشگلی ام زبان زد خاص وعامه اینقد رفتاراش بعد ازدواج بد بود ک الان 20روزه اومدم واسه قهر

اینم بگم همه میگن خوشگله ولی من هیچ زیبایی نمیبینم اینقد ک از این ادمکشیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرک و شغل و درآمدشو بگوخانواده اش آدم حسابیند؟ به خانواده ات بگو اگه از ازدواج من حمایت نمیکنید و پ ...

مدرک دیپلم

الان شغل کشاورزی و قبلا سه سال بوتیک داشته جمع کرده

خانوادشم بد نیست دوسم دارن

خانواده من میگن ما بهم نمیزنیم

خوب و بدش پا خودت

مدرک دیپلم الان شغل کشاورزی و قبلا سه سال بوتیک داشته جمع کردهخانوادشم بد نیست دوسم دارن خانواده م ...

خب اگه خونواده ات مخالفند بگو خودشون رد کنند. مدرک و شغلش پایینه. مدرک خودت چیه؟ کلاس خونواده ها باید به هم بخوره

میفهمم. برای منم پیش اومد. اعتمادم به مردا خیلی کم شده

عزیزم 🫂

باید چشماتو باز کنی و اصلا وابسته نشی. هیچوقت. حتی وقتی حلقه ازدواج کردن دستت، وابسته نباشی و هر لحظه امادگی دیدن واقعیتا و زدن به روش رو داشته باشی

خیلی سخته تمایز دلبستگی و وابستگی

ولی منی ک اونجوری سرم به سنگ خرود و فهمیدم داشتم خودمو بدبخت میکردم، میبینم بهتره این سختی رو با خودم تحربه کنم تا سختیای یودن در همچون روابطی (ک خداروشکر هیچوقت باهاش وارد رابطه نشدم. اگر دلتو خنک میکنه بگم ک ب محض اینکه ب خودم اومدم و فهمیدم وااای اونی ک تمام مدت باید ازش دوری میکردم این بود نه بقیه (تو سرم میخوند ک بقیه پشتم بد میگن نرم پیششون) و من با تمام عیوبم، اون ادم افتضاحی نیستم که این بهم تلقین میکنه، چناااان ر...دم بهش و ولش کردم به پااام افتاده بود که تروخدا غلط کردم فقط برگرد! )

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

مدرک دیپلم الان شغل کشاورزی و قبلا سه سال بوتیک داشته جمع کردهخانوادشم بد نیست دوسم دارن خانواده م ...

از لحاظ تحصیلی و شغلی موقعیت خودت چطوریه

؟

چند سالتونه ؟

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

عزیزم 🫂باید چشماتو باز کنی و اصلا وابسته نشی. هیچوقت. حتی وقتی حلقه ازدواج کردن دستت، وابسته نباشی ...

آفرین. میفهمم منم پرتش کردم از زندگیم بیرون و شوکه شده بود.ممنونم از توصیه های خوبت عزیزم💓😘 آره دیگه حس وابستگی ندارم فوقش وانمود میکنم که طرف برام مهمه

مهم اخلاق و شخصیت و اصالت و خانواده یه شخصه

نه اینکه چهره مهم نباشه،ولی یه چهره معمولی داشتن خیلی بهتره

دوست داری یه چهره خوشگل و هیکل خوبی داشته باشه ولی اخلاق خوبی نداشته باشه؟

یا نه بدتر از اون

بخاطر زیباییش دخترای دیگه بهش توجه کنن و تو همش از این بابت نگران باشی؟شک کنی بهش؟

اگه خانواده و اخلاق خوبی داره باقی چیزا مهم نیست

زیبایی بعد یه مدت برات عادی میشه

«اینگونه قلبت میشکند،اما همچنان به زندگی ادامه خواهی داد»

آفرین. میفهمم منم پرتش کردم از زندگیم بیرون و شوکه شده بود.ممنونم از توصیه های خوبت عزیزم💓😘 آره دی ...

همیشه طرف خودت باش 😘❤️

نه وانمود نه. اعتماد، همدلی، اهمیت دادن و محبت خوبه

دوطرفه ش

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄