2777
2789
عنوان

پشیمون شدم از ازدواج با این اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 80 پست
هنوز عقد نکردی؟اگه عقد نکردی که راحت میتونی منصرف بشیاما یه چیزی بهت بگم،من هم خودم هم چند نفر از اط ...

راستش من هیچوقت پشیمون نشدم ظاهرش خوب بود

تا اینکه بچه دارشدیم و اخلاقای بدش رو نمایی دش خیلی بداخلاقه و پشیمونم و الان به نظرم زشت ترین آدم دنیاست

من خودم گلم کود بیارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقت یه مرد بد بوده

ول کن بیچاره رو

اونم سرمایه گزاری عاطفی روی شما نکنه

خودت هم که هیچوقت چروک زیر چشم هات نمیفته !

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

حس دو دلی دارم آجی یه لحظه میگم خوبه یه لحظه میگم نه اصن هی پشیمون میشم ولی تنفر نه

همه همینطورن.بعد ازدواج عادت میکنی .منم اوایل عقد هی مقایسه میکردم با بقیه .از همه بهتره خدارو شکر .خسیس و گداو بداخلاق و دست بزن نداشته باشه اوکی

پسر مردمو ت این گرونی بدبخت نکن سریع بهش بگو نمیخایش

سن ازدواجت نیست

چروک داره

من سرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه ظاهرش عادي و جوري هست كه خوب و نرماله،پس سخت نگير. ببين هيچي مثل اخلاق بدرد نميخوره تو زندگي. يك ...

من تجربه خودمو بگم

البته با اسی فرق داره چون اسی میگه طرف از نظر همه خوشگله و قد و ایناشم خوبه حالا یکم چاقه، طرف درواقع کمیستری با اسی نساخته (هنوز)

تحربه من این بود با کسی اشنا شدم (خواستگاری نه. اشنایی دانشگاه و دانشجویی که ته دلت هی فکر میکنی این اگر بهم پیشنهاد بده بنظر مرد زندگیه) که از نظر ظاهر اصلا خوب نبود. نه قد نه هیکل نه قیافه. ولی با من خیلی رفتار خوبی داشت و شخصیت بزرگ منشی داشت که اون بازه از استفاده از صحبتاش لذت میبردم و اون هم ناخوداگاه بهم نشون میداد یه علاقه ای هم ممکنه بهم داشته باشه

گذشت و گذشت ما نزدیکتر شدیم از نظر میزان صحبت، هنوز هم پیشنهادی نبود، من دیگه خودمو قانع کرده بودم گورپدر قد و هیکل و صورت، من عمرا همچین اخلاقی پیدا نمیکنم

تا که شروع کرد به نشون دادن اخلاق واقعیش!

فهمیدم خاک بر سرم اخلاق خوب و رفتار خوب کجا بود نمام مدت کور بودم داشته دستکاری روانیم میکرده گسلایتم میکرده و درواقع با یک خودشیفته پنهان طرف بودم که بعد از فاز وابسته کردن، شروع کرده بوده به نشون دادن خود واقعیش

فهمیدم من چ خری بودم 😂😂😂 که حتی داشتم خودمو قانع میکردم به این قیافه بسازم چون رفتارش خوبه درحالیکه ر..دم تو اخلاق و رفتارش

خلاصه ازون روز ببعد بخودم میگم خوشگل انتخاب کن حداقل بعدا فهمیدی اخلاقشم اشغال بوده دلت نسوزه بگی حداقل از ظاهرش لذت بردم

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

اجی حرفات درسته میدونی هی پشیمون میشم هی دو دل میشم دست خودم نیست بس که خانوادم همش میگفتن تو با هرک ...

برو مشاوره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
ظاهرش مثلا همه میگن خوشگله ولی یخورده چاق تشریف داره

در چه حد چاق ؟

مثلا یکم شکم داره؟

و اینکه گفتی زیر چشمش چروک داره مگه چند سالشه ؟اگه چروک طبیعی منظورته خب مرد دیگه واقعاً نچرالش خوبه مگه اینکه بین۲۰تا۲۷سنش باشه که اره چروک زیاد خوب نیست

اما از نظرم اگر واقعا از نظرت زشت نیست و خجالت نمیکشی باهاش وارد یه جمع بشی اوکیه

من خودم دوست دارم طرفم از لحاظ قد و هیکل اوکی باشه ظاهر اما من سر تر باشم تا قشنگیم به چشم بیاد البته نه اینکه ظاهر طرف به دلم ننشسته باشه

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

مدرک و شغل و درآمدشو بگو

خانواده اش آدم حسابیند؟

به خانواده ات بگو اگه از ازدواج من حمایت نمیکنید و پشتیبانی نمیکنید همین الان خودتون به هم بزنید. اگه قبول کردند پس نصف مسئولیت به عهده ی اوناست نمیتونند قسر در برند

راستش من هیچوقت پشیمون نشدم ظاهرش خوب بود تا اینکه بچه دارشدیم و اخلاقای بدش رو نمایی دش خیلی بداخلا ...

خوب شما اول ظاهرش به دلت نشسته،من زیاد به ظاهر دقت نکردم،ولی چون میدونستم آدم خوبیه و خانواده خوبی داره قبول کردم،اما بعد عقد احساس کردم دوسش ندارم!!ولی زودگذر بود،کم کم بهتر شد این حس

الان ۱۸ ساله ازدواج کردم،تازه همسرم خیلی چهره ش قشنگتر و بهتر شده،حتی آشناها و فامیل میبینن میگن چقدر تغییر کرده،چقدر بهتر شده

ولی اخلاق مهمترین معیار هست تو ازدواج

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....