2777
2789
عنوان

بعد اینهمه مدت گفت اینده ای بامن نداری برووطلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 94 پست

جلوی ضرر را از هرکجا بگیری منفعته، ما نمیدونیم واقعا شرایطتون چه طوره، برو پیش یه مشاوره مجرب ببین اونچی میگه.

اینکه گفتی ازدواج دومته، خوب باشه بهتر از اینه برید زیر یه سقف و یه عمر بدبخت باشی. حرف مردم هم مهم نیست.

یکبار زندگی میکنی پس اینده ی خودتو بچه ای که قراره بعد ها بیاد را خراب نکن.

ولی از مهریه نگذر تا اونجایی که میتونی

۳سال دردوخستگی باز بهتره از یک عمره این اقا اینجور که شما میگی ادم تعهد وکار وزندگی نیست اگه بعد از ...

اینقدرحال روحیم بده ببین کلی مشاوره رفتم کلی باخانوادش حرف زدم کلی باخودش حرف زدم اخررر زد زیرهمه چیز خونه نگرفت کثافتتت کاری ترجیح داد ب من

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق طلاق دارم محال بگدرم ازمهریه بره زندان یاپایبند بهش بزنن زندگیموتباه کرد

عزیزم

واقعا متاسفم بابت این تجربه تلخ

امیدوارم ب ارامش برسی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
جلوی ضرر را از هرکجا بگیری منفعته، ما نمیدونیم واقعا شرایطتون چه طوره، برو پیش یه مشاوره مجرب ببین ا ...

مشاوره خیییلیی رفتم اون نیومد بخدااا قسم اینقدر تلاش کردم ازنظرروحی روانی واقعا خستم خیلی جنگیدم هرراهی امتحان کردم ک فردا نگن کیسه دوخته برامهریه میخوادطلاق بگیره ولی تلاشاموندید راحتم میگ برو توبامن ب هیچ جانمیرسی

🕊✨🤲🏻

اینقدرحال روحیم بده ببین کلی مشاوره رفتم کلی باخانوادش حرف زدم کلی باخودش حرف زدم اخررر زد زیرهمه چی ...

میفهمم حرف زدن بااین جور ادما کاری رو درست نمیکنه چون فکرشون سمت خرابکاریه فقط

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

کثافت کاری منظورت خیانت که نیست؟

ببین رفیقاشش خییلیی عوصین ازاونایی ک بازن متاهل بگیر تامطلقه تامجرد رابطهدارن براشونم هیچی مهم نیس ب اینم گفتن طلاق بده مجردی بهتره اره دقیقا خیانت

🕊✨🤲🏻

مشاوره خیییلیی رفتم اون نیومد بخدااا قسم اینقدر تلاش کردم ازنظرروحی روانی واقعا خستم خیلی جنگیدم هرر ...

ناراحت نباش از دستش اگه توی سختی ها باهات نبوده ولی تلاشو لیاقتت را دیده و این حرفو زده، دیده لیاقتت بالاتر از اونه و نمیتونه اونجوری که لایق هستی خوشبختت کنه.

ولی به دلت رجوع کن، اگر دیدی احساسی تصمیم نمیگیری طلاق بگیری بهتره.

ولی همه ی جوانب را در نظر بگیر که پس فردا نگی چرا طلاق گرفتم. همه ی جوانب منظورم حرف مردم نبود اونا اصلا در نظر نگیر تا بتونی تصمیم بگیری

حق وکالت در طلاق داری یا از دادگاه رای طلاق گرفتی ؟ اینا فرق دارهاگه رای طلاق گرفتی نهایتا ۳ تا شش م ...

دادگاه راهی طلاق بهم داد ن باطلنمیشه هم اون عجله داره براجدایی هم فایده نداره فقط بخاطر پیش قسط صبرکردم

🕊✨🤲🏻

ببین رفیقاشش خییلیی عوصین ازاونایی ک بازن متاهل بگیر تامطلقه تامجرد رابطهدارن براشونم هیچی مهم نیس ب ...

پس اگه ابنحوره یه فکر درست و حسابی کن، شاید خودش خوب باشه ولی با این رفیقا زندگیتون به جایی نمیرسه تا خودش هم نخواد نمیتونی محبورش کنی رفیقلش را بذاره کنار

خانوادش چی میگند؟

نمیخوادزندگی کنه زیربارمسئولیت دررفت

این زمونه خیلیا(یکیش خودممم) از مسئولیت واینا میترسیم و فراررو ترجیح میدیم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »