2777
2789
عنوان

پشیمون شدم از ازدواج با این اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 80 پست
معمولی نه خوشم میاد نه بدم

اگر حست اینه و بقیه شرایطش هم خوبه ولش نکن،اگر اخلاقش خوب باشه میتونی به مرحله خوش اومدن هم برسی اما اگر بقیه شرایطش رو قبول نداری و اخلاقش هم بد هست امکان داره تو همین مرحله بمونی یا حتی بعدا به مرحله بد اومدن هم برسه،پس حتما کاملا بررسی کن وشرایط خودتم هم در نظر بگیر،اخلاقش خوب باشه واقعا خیلی حست عوض میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو آزمایش خون ندادی پس چرا میگی ازدواج کردی😐

😂😂👌🏻 خواستم بگم طلاق بگیر دیدم تو مرحله آزمایش خون هنوز

گیرم که فردا سپیده سرزند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟

کسی که به دلت نیست به دلت هم نخواهد شد ولش کن قراره عمری زندگی کنی تو تعارف گیر نکن من دوست پسری که عاشقش بودم هم ولش کردم واسه زندگیم تصمیم گرفتم این که هنوز هیچی نیست بین شما

شماباهرکس دیگم ازدواج میکردی بااولین چروک ازش زده میشدی

چون عشق نیست

من باشوهرم ازدواج کردم خیلی بیبی فیس بود بخاطر تلاش هایی ک واس زندگیمون کرد الان یکم چروک افتاده زیرچشمش

چروک هاشو میبوسم

بایه مشاورصحبت کن

من ۲۰ اون آخرای ۳۰

بهم بزن

اصلا به هم نمیخورید که

میری دانشگاه ازدواج بهتری میکنی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مثلا چجور منصرف بشم چی بگم بهش که تموم بشه

خاطرت جمع باشه اگر بیدلیل پسش بزنی و دل بشکنی. ازدواج بعدیت همین بلارو سرت میارن .

دلیل منطقی بیار دختر جان

معتاده ؟

بیکاره ؟

خانواده بدی داره؟

بی شخصیته؟

خسیس یا نداره ؟

بی مهره؟

احترام گذاشتن به خانم رو بلد نیست ؟

دردت چیه ؟ چون کمی چاقه ؟ خو چرا همون اول ندیدی چاقی رو ؟

هزارتا حسن دیگه داره که خودت بیان کردی و خیلیا ندارن.

با احساسات ینفر بازی نکن . اون طفلی کلی الان واسه خودش پلن چیده

خوبه یکی باخودت همینکارو کنه ؟

بپسندت تا یکجایی پیش برید بعد یهویی بگه نمیخوامت.

میتونی حس اون لحظه رو توصیف کنی؟

مثلا چجور منصرف بشم چی بگم بهش که تموم بشه

بهش بگو من آماده زندگی مشترک نیستم

اصلا سنم کمه و ما فاصله سنی زیادی داریم

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خاطرت جمع باشه اگر بیدلیل پسش بزنی و دل بشکنی. ازدواج بعدیت همین بلارو سرت میارن . دلیل منطقی بیار ...

چی میگی خانم؟!

مگه مجبوره با هر کی معتاد نیست ازدواج کنه؟!

دلایلشو اول بخون خانم

خوندم

این ۲۰ سالشه

خوشگله و خانواده خوبی داره و میخواد بره دانشگاه

آقا ۳۰ سالشه کشاورزه و ظاهرش هم تعریفی نداره

چرا باید قبول کنه؟!