2777
2789
عنوان

خانمه میگه نسل جدید پرتوقعن چون‌میگن پدر مادر خرجمون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حد توانشون بچه دار نمیشدند 😊 کسی که نتونه نیاز بچه ش رو فراهم کنه داره در حق اون بچه جنایت میکنه

حتی کسی که از لحاظ مالی اوکی هست شاید بچه اش بیش از توانش بخواد .بیاد بگه بنز کوپه میخوام باید براش بخزی؟

انسان در لذت ایجاد خودش سهیم نیست اما در درد مرگ خویش سهیم است

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

تازه بیچاره خودشم هی میگفت اقا من خودم ماهی ۱۵ درمیارم! به بابام گفتم فقط ماهی ۱۰ کمکم کن نکرده. این خیلی بی انصافیه خود اونایی که بهش پریدن اگه باباشون پول سیسمونی و جهیزیه و عقد و بله برون و هزارتا چیز دیگه رو نده تاپیک میزنن به فحش میکشنش حالا اون دختر یه تاپیک زد درد دل کنه خوردنش

کلا اینجا با کلمه دانشگاه مشکل دارن. یکی بگه میخوام برم دانشگاه میپرن بهش.

حتی کسی که از لحاظ مالی اوکی هست شاید بچه اش بیش از توانش بخواد .بیاد بگه بنز کوپه میخوام باید براش ...

پدر و مادری که هزینه های اولیه بچه شونو به هزار بدبختی و منت میدن دارن ظلم میکنن اون بچه خودش عقلش میرسه وقتی شرایط خانواده رو ببینه نگه بنز کوپه میخوام در حد توان خانواده ش میبینه و میخواد

چون این قضیه دیگه تو ایران کم کم داره شورش درمیاد تو هرجای دنیا دیگه ازکالج کم کم مستقل میشن وهیچ کس ...

دیروز یه خانمه تاپیک زده بود مادرشوهرم کلی طلا داره نمیفروشه ما ماشین عوض کنیم انگار میخواد. باخودش ببره به گور😐🤣

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

والا...نوش جونشون..بهشونم بر میخوره...انتظار دارن تاوان هوس بازی و بد مستی شونو بچه هاشون بدن..تِپ ت ...

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری سوده، بنظرتون اونا اشتباه کردن تو رو بدنیا آوردن خوب کاری نداره الآن میتونی اشتباه شون رو اصلاح کنی، انگار نه خانی اومده نه خانی رفته