ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
افرین مشکل همینه. همه الکی بهش گفتن تو پرتوقعی درحالی که خودشون صد برابر این خرجو شاید داشته باشن تو ...
با این پدرش فکر نمیکنم حتی بهش جهاز هم بده
یعنی بچه دختر تو کل تاریخ بشریت مظلوم واقع شده
این بچه اگه میرفت از استعدادش استفاده میکرد همون ماه اول دوم پولشو ب پدرش پس میداد
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
اره خیلی هم تو تاپیک بهش استرس دادن ۷۰ صفحه بعضیا بهش توهین کردن تموم شد رفتکاش دولتی بیاره امسال حق ...
واقعا شاهکار کرده با این کنکور ایران
ایشالا امسال خبر قبولیشو بشنویم
شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن
بچه ام رو جوری بار میارم ک از پس خودش بربیاد و باعرضه بشه ن مثل دختر پسرای الان ک شلوارشون از باسنشون میوفته دختراشونم فقط تو فکر ارایش کردن و مخ کردن این پسر و اون پسرن فحش دادن عادی شده براشون و انتظار از پدر و مادر دارن