2777
2789
عنوان

پستچی هر موقع میاد سر من داد میزنه

293 بازدید | 33 پست

خانوما من حدود چهار پنج ماهه از ترس پستچی چیزی سفارش ندادم. می دونید که موقع سفارش نوشتن پلاک خونه اجباریه. بعد خونه من پلاک نداره. منم اجاره نشینم دست من نیست که برم بزنم. یه پستچی داریم هم خونه رو میشناسه هم شمارمو داره هم خود منو میشناسه. بعد هر موقع میاد نگه میداره دم در جیغ میزنه که چرا این خونه پلاک نداره دفعه بعد من دیگه بسته تورو نمیدم بهت. حتی یادمه یبار منو سر کوچه دید و اصلا زحمت نداد بیاد تو کوچه ببینه زدیم یا نه. بعد چون دو روز پیشش یه بسته دیگه تحویل داده بود و می دونست به این زودی نمیشه پلاک زد همون جا شروع کرد جیغ زدن که من بهت گفته بودم دیگه نمیدم. خسته شدم واقعا از دستش الانم خرید فوری دارم وگرنه چیزی سفارش نمیدادم که نبینمش. جایی نیست من زنگ بزنم با این برخورد کنن؟

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

خیلیییییی خندیدم تصورتون کردم🤣🤣🤣🤣🤣از ترس پستچی چیز سفارش ندادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣خب خودت برو از پست بگیر وقتی مرسوله رسید شهرتون تا اون به زحمت نیوفته

خوشگلترین دختر بور☀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان