2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 42191 بازدید | 412 پست
فوشاتو بخونم یا عربی امضاتخجالتم خوب چیزیه

موضوع تاپیک اینجا امضای من نیست که اصل ول کردین چسبیدیم به فرع

البته وقتی حرف منطقی برای گفتن ندارین خودتون درگیر حاشیه میکنین شما تو این چنتا کامنت یبارم حرف منطقی حتی با رفرنس نزدین فقط از دنیای فانتزی و توقعات بی جاتون گفتین

اینکه توقعات بی جاتو یکی بروت بیاره اسمش فحش نیست

شما حتی نمی دونین فحش یعنی چی!!!😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

موضوع تاپیک اینجا امضای من نیست که اصل ول کردین چسبیدیم به فرع البته وقتی حرف منطقی برای گفتن ندارین ...

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَی ...

شما حالت خوبه؟؟؟!!!!!توهمی چیزی زدی؟؟؟

وقتی جواب درست منطقی نمی تونی بدی چسبیدی به امضای من

ع رضه جواب منطقی نداری

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حالا چون شما اشتی کردین قرار نیست همه اشتی کنن😂چطوری برگشتین؟ خودتون برگشتین یا اومدن دنبالتون؟

من تجربه شخصی خودم رو گفتم، دلش خواست آشتی کنه، نخواست نکنه

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
مثلا رفت پول قرض کرد باهاش عقد مجلل گرفت من بعد عقد فهمیدم

گلم مرد تو پولداری میشه شناخت و زن رو توی فقر و نداری ... بستگی به خودت داره دوستش داری بمون کنارش و کمکش کن باهم زندگی رو بسازید مرد دست و دلباز و زنی که بفکرش پس انداز و آینده باشه ترکیب خوبیه باهم به تعادل برسید . موندی سرش غر نزن اگه نمیتونی بدون سرزنش و غرغر کنارش باشی بدون ک حتی تحمل نداریم هم بکنید شما آدم بده هستید ...

عزیزم منم شوهرم اوایل خیلی پول خراب کن بود، همین الانشم اینجوری هست، ولی من خیلی روش کار کردم واقعا ...

حالا اینهمه از خود گذشتگی کردی چیزی به عنوان تشکر بنامت زد؟

مشکلم اینه خودشو خونوادش از ریشه چیزی به اسم پس انداز بلد نیسن هر چی کار میکنن میخورن و خرج میکنن

جونت بردار برو من ۱۵سال بعد توام خودم ادم ب شدت اقتصادی و اینده نگر و هنوز بعد اینهمه سال نه من مثل شوهرم شدم نه اون ذره ای تغیرر کارش خوبه درامد داره اما همه رو همیشه گند میرنه توش نمونش همین الان قهریم چون ۶ماهه ی مبلغ خ زیادیه تو حسابش نگه داشته ک نمیدونم باهاش چه غلطی کنه هرچی گفتم طلا بخر ب نرخ روز بفروش انگار نه انکار از دیروز گ فهمیدم طلا شده ۲۰ تومن دلم میخاد همه چی ول کنم برم خسته شدم دیگه هرچی من جمع میکنم قطره قطره این یهو همه رو برباد میده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

حالا ما برعکس خانواده ی ما بهترینها میخرن میپوشن میگردن اما اهل پس اندازم هستند همگی مون خداروشکر زندگی معقولی داریم حالا یه عروس گیرمون اومده نه خورده نه پوشیده نه گشته اومده خونه بابام بهم ریخته نه مدیریتی فقط بخوره هفته ای خرید لباس داره شب و روز به کشت وگزار مهمونی اینا همه مهم نیست به درک مثل سگ دروغ میگه،آرامش خانوادمون بهم ریخته ماهم بخاطر آبرومون هیچی نمیگیم

تلاشم همین بود ولی خیلی توهین ها بهم میکنه مثلا جلو خونوادش با داد گفت بیا برو خونه بابات

مشکلش به نظر حاد نیست

میتونه یاد بگیره مدیریت کنه

مشاوره برین

کم کم یاد میگیره چطور خرج کنه

میتونی بعش بگی یه وام بگیره برای خرید چیزای اساسی

بعد خودش مجبور میش ماهیانه قسطاش،رو بده

حقوق ماهانش چقدره

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره