دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
نمیدونما.....ولی خیلی مردا خودشون ندار و مقروض نشون میدن برای زناشون....اصلا مدلشونه....هرچی دارا تر خودشون ب موش مردگی میزنن بیشتر....شوهر من مثل ریگ پول خرج میکنه...ولی ب منکه میرسه وای تا آخر ماه ۱۲ تومن داریم.....بعد میبینی رفته ۲۰ تومن برای دخترم چیز میز خریده 😁😁😁ن اینکه برای من خرج نکنه...نه...اصلا مدرسه دوست داره بگه ندارم...بهش میگم از بس میگی ندارم واقعا ندار میشی ها
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عربی نوشتی امضامطمنی؟حدیث میفرماید پیامبرص. از میمنت و خجستگی زن این است که خواستگاری اش راحت ، و م ...
همان پیامبر هم فرموده همه پول و دارایی خانم برای خودش هست و ظیقه مرد تامین مخارج و مسکن و...در شان خانم هست و خانم وظیفه ای نداره بدهی مرد های بی ع ضه رو صاف کنه
حرفای پیامبر هرجا به نفعت باشه فقط قبول داریه هرجا به نفعت نباشه میری تو فاز زندکی مدرن و....😏😏😏
امثال شما به شدت اهل بهره کشی و زرنگ بازی هستین میخواین با کمترین زحمت و هزینه به بهترین چیزا برسین فقطم دست بگیر دارین و مزایای زندکی مدرن رو در کنار سنتی اسلامی باهم میخواین
🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
دختر خوب هیچ وقت اینقدر پاپیچ مرد نشو، مرده، خودش از پس خرج و بدهی برمیاد، تو فقط بهش اقتدار بده و احترام بزار و بگو میدونم که قوی تر از این حرفایی و از پس مشکلات برمیای، بعد میبینی که شب و روز خودشو به آب و آتیش میزنه جورش میکنه.تو هم میشی زن مورد احترام و دوست داشتنیش