2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47911 بازدید | 425 پست

دیگه وقتی خودشم نظرش اینه خوب جدا شید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیدونما.....ولی خیلی مردا خودشون ندار و مقروض نشون میدن برای زناشون....اصلا مدلشونه....هرچی دارا تر خودشون ب موش مردگی میزنن بیشتر....شوهر من مثل ریگ پول خرج میکنه...ولی ب منکه میرسه وای تا آخر ماه ۱۲ تومن داریم.....بعد میبینی رفته ۲۰ تومن برای دخترم چیز میز خریده 😁😁😁ن اینکه برای من خرج نکنه...نه...اصلا مدرسه دوست داره بگه ندارم...بهش میگم از بس میگی ندارم واقعا ندار میشی ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق نگیر

واقعا اشتباه میکنی

از اینکه برات خرج میکنه ناراحتی؟

به مرور بهتر میشه

شاید ملک و املاک دارن، خیالشون راحته، یا حتی نداشته باشن هم باز داری لذت میبری از زندگی

خداروشکر درآمد داره، بهتر هم میشه

عربی نوشتی امضامطمنی؟حدیث میفرماید پیامبرص. از میمنت و خجستگی زن این است که خواستگاری اش راحت ، و م ...

همان پیامبر هم فرموده همه پول و دارایی خانم برای خودش هست و ظیقه مرد تامین مخارج و مسکن و...در شان خانم هست و خانم وظیفه ای نداره بدهی مرد های بی ع ضه رو صاف کنه

حرفای پیامبر هرجا به نفعت باشه فقط قبول داریه هرجا به نفعت نباشه میری تو فاز زندکی مدرن و....😏😏😏

امثال شما به شدت اهل بهره کشی و زرنگ بازی هستین میخواین با کمترین زحمت و هزینه به بهترین چیزا برسین فقطم دست بگیر دارین و مزایای زندکی مدرن رو در کنار سنتی اسلامی باهم میخواین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین زنای مذهبی بزرگان دین چقدر زحمت کشیدنبخور بخواب نبودن

اونا شوهر ای بزرگی داشتن شوهراشون امثال پرنسسعلی هایی مثل شما نبود که دنبال سر سفره آماده نشستن و پول مفت خوردن باشن

اونا تمام حقوق زن رو رعایت میکردن نه مثل شما که فقط بهره کشی میکنین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ادم نزول خور درست نمیشه هرکی میخوادمخالف باشه یا نباشه. ادم نزول خور چنان سقوط میکنه ک تا ده نسل نمیتونه بلند باشه. اصلا ثروت پادشاهی داشته باشه ادم اینده نگرنباشه یه شبه محتاج نان شب میشه

اونا شوهر ای بزرگی داشتن شوهراشون امثال پرنسسعلی هایی مثل شما نبود که دنبال سر سفره آماده نشستن و پ ...

چ ربطی داره

جایی نگفته اگر شوهرت خوب بود خوب باش کار کن اگر ن ن

واقعا

خستم کردی از بهونه

یغنی پشیمون نمیشم؟ چون از نظر مالی وضع خوبی ندارم

دختر خوب هیچ وقت اینقدر پاپیچ مرد نشو، مرده، خودش از پس خرج و بدهی برمیاد، تو فقط بهش اقتدار بده و احترام بزار و بگو میدونم که قوی تر از این حرفایی و از پس مشکلات برمیای، بعد میبینی که شب و روز خودشو به آب و آتیش میزنه جورش میکنه.تو هم میشی زن مورد احترام و دوست داشتنیش

چ ربطی دارهجایی نگفته اگر شوهرت خوب بود خوب باش کار کن اگر ن نواقعا خستم کردی از بهونه

اینکه زرنگ بازی و سو استفاده گری و تنبلی و منفعت طلبی ت بروت میارم اسمش شد بهانه ؟!!!!

اتفاقا امثال تو دنبال بهانه برای توجیه تنبلی و مفت خوری تون هستین

صراحتا در قرآن اعلام شده اموال خانم هرچند ثروتمند ب ای خودش هست و تامین مسکن و نفقه و...بر عهده مرد هست اونم در شان خانم !!

تو که ادعای خدا پیغمبری ت میشه ساده ترین مسائل دین نمی دونی و از دین ب ای منافع شخصی خودت استفاده میکنی