مننمیگم عزیزم طلاق ولی فکراتو بکن چون با این اخلاقش بعدا ب مشکلات خیلی زیادی برخورد می کنید مرد اگع اهل حساب کتاب وپس انداز نباشه خیلی سخته خیلی تجربش با دامادمون داریم با سه تا بچه الان تو این تورم داخل ی اتاق ک مادرم بهشون داده دارن زندگی می کنن دامادمون انگار نانگار تمام طلاهای خواهرمو فروخت هیچی ب هیچی زمین خورد هیچی بهش ارث رسید هیچی کارشو از دست داد اگع بگم باید ی کتاب پر کنم
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی مشترک اسمش روشهطلا بیس تومن؟از خواب بیدار شین
اولا اگه همین امروز بدهی مرد بی عقلی مثل شوهر این خانم صفر شه تا چندماه آینده دوباره بدهی جدید درست میکنه درثانی
امثال شما دنبال زندگی و همسر نیستین دنبال عابر بانک هستین تا پول مفت برسین و اسم نیرنگ و فریب و بهره کشی و سواستفاده تونم گذاشتین زندگی مشترک !!!!!!!!!
🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»*** **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.
به نظرم قبل تصمیم به طلاق از یه مشاور خوب کمک بگیر
بعدم به نظرم شما میتونین مکمل خوبی برا هم باشین ایشون زیادی خرج میکنه شما کم کم مدیریت کنی ولی با زبون اروم و مهربون و منطقی نه جوری که به قول خودش رو اعصابش بری
در کل به نظرم ادم ولخرج صد بارررر می ارزه به ادم خسیس
من باشم با یه ادم ولخرج میمونم اما خسیس هرگز ادم خسیس حس بی ارزش بودن بهت میده