2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 43709 بازدید | 416 پست

مننمیگم عزیزم طلاق ولی فکراتو بکن چون با این اخلاقش بعدا ب مشکلات خیلی زیادی برخورد می کنید مرد اگع اهل حساب کتاب وپس انداز نباشه خیلی سخته خیلی تجربش با دامادمون داریم با سه تا بچه الان تو این تورم داخل ی اتاق ک مادرم بهشون داده دارن زندگی می کنن دامادمون انگار نانگار تمام طلاهای خواهرمو فروخت هیچی ب هیچی زمین خورد هیچی بهش ارث رسید هیچی کارشو از دست داد اگع بگم باید ی کتاب پر کنم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

زندگی با کسی که همش تو بدهی و قرض و وام هست اونم تو شرایط الان وحشتناکه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی مشترک اسمش روشهطلا بیس تومن؟از خواب بیدار شین

اولا اگه همین امروز بدهی مرد بی عقلی مثل شوهر این خانم صفر شه تا چندماه آینده دوباره بدهی جدید درست میکنه درثانی

امثال شما دنبال زندگی و همسر نیستین دنبال عابر بانک هستین تا پول مفت برسین و اسم نیرنگ و فریب و بهره کشی و سواستفاده تونم گذاشتین زندگی مشترک !!!!!!!!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

از کجا بفهميم زن به چشم عابر بانک ب مرد نگاه میکنه یا به چشم یار و همراه؟

ازهمون جا که بفهمیم مرد زنش رو برای جوجه کشی و ادامه نسل و رفع نیاز جنسی میخواد یا یار و همراه

ازهمون جا که بفهمیم مرد زنش رو برای جوجه کشی و ادامه نسل و رفع نیاز جنسی میخواد یا یار و همراه

اولا نیاز دو طرفه اس

خوبه ادم فکر کنه

دوما نکنه میخواین مرد بچه بیاره

ب حق چیزای ندیده

سوما مگه بچه مال مرده مگه زن مادر نمیشه

واقعا ک

عهعابر بانک ک پسر بود برا بعضی دخترادیگه اینو ب ما ما نگین

فعلا که امثال شما انتظار دارین یه خانم در حکم ناجی مثل عابر بانک بیاد گندهای زندگی تون رو جمع کنه و پول خرج تون کنه

پس فکر کردین برای چی بهتون میگن پرنسسعلی 😅

فعلا که امثال شما انتظار دارین یه خانم در حکم ناجی مثل عابر بانک بیاد گندهای زندگی تون رو جمع کنه و ...

یه کلام بگو مهریه چقدر میزنی برا ازدواج

بدون بحث مقدار بگو يه عدد

به نظرم قبل تصمیم به طلاق از یه مشاور خوب کمک بگیر

بعدم به نظرم شما میتونین مکمل خوبی برا هم باشین ایشون زیادی خرج میکنه شما کم کم مدیریت کنی ولی با زبون اروم و مهربون و منطقی نه جوری که به قول خودش رو اعصابش بری

در کل به نظرم ادم ولخرج صد بارررر می ارزه به ادم خسیس

من باشم با یه ادم ولخرج میمونم اما خسیس هرگز ادم خسیس حس بی ارزش بودن بهت میده

اولا نیاز دو طرفه اسخوبه ادم فکر کنهدوما نکنه میخواین مرد بچه بیارهب حق چیزای ندیدهسوما مگه بچه مال ...

اولا زن حق تمکین وو..نداره مقایسه این نیاز در دو طرف خیلی سطحی و احمقانه س

دوما حق ولایت بچه و فامیلی بچه برای پدر و جد پدری هست یعنی جد پدري نسبت به مادر در اولویت هستن و

مادر فقط جسم و روح و بدن و عمر و جوانیش میره تا بچه تی بزرگ شه که ب ای پدر هست

و در آخر مردی که انتظار داذه زن بیاد بدهی ها ش صاف کنه و بی عرضگی هاشو بپوشونه بایدم زایمان کنه😂😂😂آپشن زایمان باید به پرنسسعلی ها اضافه کرد🤣🤣

یه کلام بگو مهریه چقدر میزنی برا ازدواجبدون بحث مقدار بگو يه عدد

1283838378393304948373773838383