2777
2789
عنوان

دارم به طلاق فک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47911 بازدید | 425 پست

اسی دوحالت داره

اگه خانواده مذهبی نیستین براتون نزول خواری اهمیت نداره بمون درستش کن یا سعی کن از سرش بندازی این عادتو

اگه مهمه واست پول حروم میاره جوریکه الان تو ذهنت خیلی این فاجعس جدا شو

بستگی ب میزان اعتقاد خودت داره

بهش بگو چرا این کارو میکنه؟ از ایندش نمیترسه؟ اگه خانوادگی اینطورین ک عزیزم اختلاف فرهنگیتون بالاست مثل اینکه خیلی بی قیدن

خیلی هم کم پیش میاد نزول خوار درست شه

اگه مسئله فقط ولخرجی و بی فکری بود یه چیز دیگس راه حلش و اصلا طلاق نیست

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

اسی برای توهم ولخرجی میکنه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف تو کار نزوله کلا خانوادگی اینطوری هستن قضیه پیچیده تر از این حرفاست

عه اسی خودش گفت من کامل نخوندم صفحات رو

ینی بخاطر نزول انقدر بدهی بالا آورده؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اره خواهر

وای نزول خیلی بده

حتما جدا شو؛ بعدا از خودت تشکر میکنی . !

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

مثل پدرشوهر سابق من .فقط خورد پوشید گشت قرض میگرفت پس نمیداد ارث زنشو خورد الانم مستاجر که اجاره خونه رو دوتا پسر مجردش میدن ،اونا هم مثل پدرشون شدن البته خیلی بیچاره ن ،همش برای خونه خرید میکنن که اون پدر تو خونه دعوا راه نندازه نزدیک ۷۰ سال سنشه هنوز فقط میخوره .یه کیلو گوشت میخرید یه وعده قیمه میکرد ،خودش هم میپخت 😅. خرج زن نمیدادولی خرج زن بازی میکرد ،تهش میدونین چی شد .الان مادرشوهرم میره پرستاری سالمند .خودش هم روز به روز جوونتر ،ته تهش هم میگه زنم بی عرصه بوده من به جایی نرسیدم

از بانک وام میگیره نه نزول

وام بانک مگه نزول نیست؟ من الان یه مبلغی دارم البته خیلی کمه، هر ماه بهم سود میده در حد ۳۰۰ تومن. ولی همین مگه ربا نیست؟ کاری کردن همه پول حروم میخوریم متاسفانه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.