2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 19207 بازدید | 231 پست

تو جامعه ای که همه چیز با پول و ثروت سنجیده میشه، طبیعیه که به خاطر درآمد کم معلم اینهمه توهین به این شغل بشه. ولی قبولی فرهنگیان همیشه بعد از رشته های پزشکی جز آرزو های کنکوری ها بوده و هست.

به خاطر محیط امن و پاک کاری خانواده ها دوست دارند بچه هاشون وارد این شغل شریف بشوند. و دلیل خواستگار های زیاد هم همین است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه الان معلمهای این دوره به قول شما اون جایگاه اجتماعی رو ندارند بیشتر یه حالت سرکرم کننده و خانوا ...

آه خانواده ها و نردم توف میکنن تو سورت معلما

این چه حرفیه خدایی که الان معلما احترام ندارن؟؟؟؟

هرآدمی برای خودش شان و ارزش داره چه معلم چه هر شغل دیگه ای

این دیگه خیلی جدید بود که معلما دیگه احترام و ارزش ندارن😐😑😑😑🤣🤣🤣🤣

این حرف فقط از یه بیکار بیسواد که دوست داشته معلم بشه ولی نشده و به معلما حسادت میکنه برمیاد

خودت شغلت چیه؟؟؟

نمی دونم چرا اصرار دارید نظر استارتر رو بد جلوه بدیدواقعا درست میگه این چندسال اخیر قبولی فرهنگیان خ ...

این واقعیته هر کس میخواد نپذیره مختاره اما تحربه شخصی منه. خوب و بد همه جا هست اما به طور کلی خانم های معلم اکثرا با حیا تر و صبور تر و خوش اخلاق ترن. غرور ندارن و معاشرت بلدن نمیدونمچرا اینجا اصرار دارن که هر کسی می ه خواستکاری معلم به خاطر حقوقشه درحالیکه من هم خودم هم دوستام خواستکار داشتیم که اتفاقا میگفت خودتو سر کار اذیت نکن اگر به خاطر حقوقسه برو استعفا بده من هستم

از این سایت وزینچه انتظاری داری

من معلم تو خانواده ام زیاد هست میدونم چقدر سختی میکشن تو مدرسه وخارج ازمدرسه بعد درموردشون اینطوری حرف میزنن ناراحت میشم داییم فقط سه ساعت مسیر مدرسه به خونه اش طول می کشید اونم با موتور با جاده های فوق العاده خطرناک

خدایا دوستت دارم...

من خودم شاغلم از معلما هم ده برابر حقوقم بالاتره ولی همیشه از اینکه مردا دنبال زن معلمن حالم بهم میخ ...

دقیقا یک دلیل که خیلیا زن معلم دوست دارن و تازه میگن پسر ما اجازه میده بره سر کار اگر معلمی باشه

اینه که معلما به طرز عجیبی تو خونه و زندکی زناشویی مظلومن، نمیدونم چرا ؟؟؟

اکثرا هم حقوق میبرن خونه هم کارای خونه رو میکنن هم شوهره ازشون زوره ، نود درصد شون هم که دیدم خرج نمی تراشند، قرتی نیستن خرج خودشون نمیکنن ، مثلا بری کلینیک زیبایی، یا ارایشگاه خانمای دیگه که شاغلن کلی خرج خودشون میکنن ولی بینشون معلم کم پیدا میشه

خواهر من بعضیا باید در توهم بمونند تا ادب شن. تا یاد بگیزن سنجیده حرف بزنن. باید یک زندگی ساده و در ...

منی که صاحب این تاپیکم متاهلم و از زندگیم هم راضی ام تعجب میکنم شما واقعا همیشه انقدر دلسوزید که نگران پیرشدن و ازدواج نکردن خانم های معلمین؟ یا این حرص از جای دیگه ای میاد؟!

دانش اموز هست سر کلاس یاد میگیره و میره دانش آموز سر به هوایی هم هست خودتو براش میکشی یاد نمی گیره ا ...

۴۰نفر را نمیشه تو یه مجلس چای داد... حالا چطور میگن معلمی که سی سال، هر سال با۴۰تا بیش فعال کار میکنه، مفت میخوره!!!! یکی شون را خانواده نمیتونه نگه داره. به نظرم اینها همون تنبل ها و بی نظم ها و درس نخون های هر کلاس هستند که میان اینجا به معلمها توهین میکنند

منی که صاحب این تاپیکم متاهلم و از زندگیم هم راضی ام تعجب میکنم شما واقعا همیشه انقدر دلسوزید که نگر ...

پاسخی به توهم زشت شما بود. من هیچ نگرانی و نیازی به ۲۰ تومن کسی ندارم😁

خب چیکار کنن زن قاضی و خلبان بشن خب اونا میرن یکی مثل خودشون میگیرین دوستم داداشش دامپزشک با گاو سر ...

من خودم خواستکار قاضی هم داشتم. چرا فکر میکنین همه مردا دنبال خانمی هستن تو شغل خودشون؟!

کلا بحث شغل برای همسر برای ما خانم های خیلی بیشتر مطرحه تا برای آقایون( البته دارم در مورد اکثریت حرف میزنم)