2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 21275 بازدید | 231 پست
برای معلما فقط خانواده های داغون میرن خواستکاری. (عموما) که دنبال یک درامد هستن برای کمک به پسرشون. ...

قبول دارم برای همین میگم از هر طیفی خواستگار میره براشون من تو دوران دانشجوییم پیشنهاد از سرباز بیکار داشتم پیشنهاد از قاضی و کارخونه دار هم داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر این جا به معلم ها حسودی میکنناسی حتما نگفت برن با دکتر ازدواج کنن راست میگه دانشجو معلما اکثرا ...

حسودی مون به چی بشه خداوکیلی ما هم شاغلیم و....

اما تا وقتی که دیدیم اکثر معلما مینالن و ناراحتن از رشتشون

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

نمی دونم چرا اصرار دارید نظر استارتر رو بد جلوه بدید

واقعا درست میگه

این چندسال اخیر قبولی فرهنگیان خیلی سخت شده ، ممکنه حقوقشون زیاد نباشه ولی بخاطر امتیازاتی که دارند اکثر مردم بعد از اینکه میفهمن طرف فرهنگی هست میرن خواستگاریش

خب اونا هم دارن سواستفاده می کنند ، بنابراین اون خانم هم حق داره که یک خوبش رو انتخاب کنه

دقیقا کسایی که به همون چندرغاز حقوق اینا چشم دارن من ندیدم یه پزشک دندونپزشک تاجر دنبال ازدواج با مع ...

خواهر من بعضیا باید در توهم بمونند تا ادب شن. تا یاد بگیزن سنجیده حرف بزنن. باید یک زندگی ساده و در خور شان را به بهای ایده الگرایی از دست بدن. تا بعدا بفهمن زندکی جای ایده الگرایی نیست. دریافتی ۲۰ تومن این حرفا را نداره که. بذارید رو هم بشه ۴۰ زندگی کنید. رابطه جنسی روحی تامین. حالا اینجوری بمونی که ایا دکتر میاد یا نه. زندگی کردن یادمون ندادن

من متاهلم عزیزم نمیگم همه برن با پزشک ازدواج کنن که . ولی واقعا با مرد فرهنگی نباید ازدواج کنن به نظ ...

خب چیکار کنن زن قاضی و خلبان بشن

خب اونا میرن یکی مثل خودشون میگیرین

دوستم داداشش دامپزشک با گاو سر وکار داشت آبجی ش میگفت ما فقط پزشک میگیریم

خب مردم یکی میخوان از خودشون بالاتر یا در حد خودشون

دقیقا🤣🤣🤣🤣طرف معلمه میخواد با دندونپزشک ازدواج کنهبعد اگه من پزشک باشم بخوام فقط با پزشک ازدواج ک ...

خب حالا اون دوست داره با پزشک ازدواج کنه خواستگارشم داره شما چرا حرص میخوری؟ جایتونو تنگ کرده؟

والله اونقدر که شما میگید هم عزیزم خواستگار نریخته

اتفاقا اونای که کارمند رسمی میشن حالا هر جایی خاستگارشون خیلی بیشتر میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من متاهلم عزیزم نمیگم همه برن با پزشک ازدواج کنن که . ولی واقعا با مرد فرهنگی نباید ازدواج کنن به نظ ...

ولی به نظرم همینقدر که یک خانم فرهنگی قدر و منزلت داره، آقای فرهنگی هم داره. میتونه منبع درآمد دیگه ای هم داشته باشه. حتما بشینن تا پزشک و دندانپزشک بیان