2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 24689 بازدید | 231 پست
تاپیکت جوری بود که دخترای بقیه رشته ها رو اه کردی فرهنگیان رو به

نه ببین آخه فرهنگیان مزایا داره🤡

خواستگار همینجوری شم والا برا من ریخته نیاز به فرهنگیان نیس والا

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

والا امسال ک فقط مفت خوردن همون حقوقم سرجمع حساب کنم منصفانه بیست روز معلما کار کردید همش برودت هواا ...

من یه چیزی رو به شخصه تجربه کردم. اون کسی که ۱۵ تومن حقوق معلم خار شده رفته تو چشمش بی عرضه ترین ادمی بوده که دیدم. شما رو نمیدونم اما تا الان هر کسی رو دیدم این نظر رو داده واقعا تنبل ترین و بی عرضه ترین بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ماها بیشتر با تعطیلی مخالفیم چون اداره کاری نداره که تعطیلی بوده یا نه ما باید کل کتابارو تمام کنیم و مجازی راندمان پایینه و بعدش که میریم مدرسه بچه ها با دیوار فرقی ندارن باز از اول باید سر خودمونو خالی کنیم و گلوهامون پاره کنیم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

داداشم بانکی بود رفت معلم گرفت

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن.اونایی که میگید معلمی شغل راحتیه،حاضرید هر روز مث معلما جاده های دور روستاها رو برید تا برسید سرکار

چقدر این جا به معلم ها حسودی میکنن

اسی حتما نگفت برن با دکتر ازدواج کنن

راست میگه دانشجو معلما اکثرا عجله میکنن برا ازدواج و باعث میشه ازدواج خوبی نداشته باشن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

استارتر او هم یچیزیت میشه کلی رشته با مرستیژ هست برای خانم ها نمونه اش پزشکی و دندان پزشکی و.....

جو گرفتت ها

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اتفاقا ماها بیشتر با تعطیلی مخالفیم چون اداره کاری نداره که تعطیلی بوده یا نه ما باید کل کتابارو تما ...

خسته نباشی عزیزم

شما معلمایی که از جون مایه میزارین بحثتون جدان

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

من متاهلم عزیزم نمیگم همه برن با پزشک ازدواج کنن که . ولی واقعا با مرد فرهنگی نباید ازدواج کنن به نظ ...

خوب مرد فرهنگی بره با کی ازدواج کنه اونوقت ؟

اوت که دیگه نمیتونه بره زن پزشک یا دندون پزشک بگیره دیگه