2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 21186 بازدید | 231 پست
والا راس میگی اینطوری گفتم سرم نریزن واقعیت😂😂پزشکا که خیلی بی سوادترن خدا ذلیلشون کنه اونا جان مرد ...

والا اتفاقا پزشکانی قدیمی بی سوادن و جدیدا وضعیتشان خیلی بهتره

پدر من یه بیماری داشت دیگه من فک کنم فوق تخصص و متخصص انواع رشته هارو بردیم نتونستن حل کنن که نتونستن

تو یه درمانگاه عمومی که شب برده بودیم چون حالش خراب بود یه جوجه دکتر تازه فارغالتحصیل شده گفت فلان بیماری رو داره و درمانش کرد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم کارمند رسمی ادارات پرستیژش بالا تره به اندازه زحمتش هم حقوق میگیره

ما هممون کارمند و رئیس ادارات بودیم خانوادگی

کارش راحته ولی پول خاصی نداره بجز ادارات خیلی مهم کشور

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

والا اتفاقا پزشکانی قدیمی بی سوادن و جدیدا وضعیتشان خیلی بهتره پدر من یه بیماری داشت دیگه من فک کنم ...

اونم استثنا بوده

ما بابامو بهترین دکترای تهران و تبریز بردیم از جوون تا میانسال

خونه خرابمون کردن سر سهل انکاریشون

به درک اسفل السافلین

انشااالله انشاااالله

منم خواهرم اصرار داشت معلمی شرکت کنم اما هیچ وقت خداروشکر این اشتباه رو نکردم الان واقعا راضیم هم از پرستیژ کاری م از درآمدم و تو این ۶ سال که استخدام شدم کلی سرمایه دارم از خودم خداروشکر

منم خواهرم اصرار داشت معلمی شرکت کنم اما هیچ وقت خداروشکر این اشتباه رو نکردم الان واقعا راضیم هم از ...

خداروشکر کدوم بانکی؟

والا به منم میگفتن موقع کنکور بخون بری تربیت معلم ینی اصرار میکردنا از لج گفتم نمیخونم که نمیخونم کنکور نخوندم اصلا😂 از عمرم یه روزم بمونه هیچ چاره ای نداشته باشمم پامو آموزش پرورش نمیزارم از مدرسه نفرت دارم واقعیت

به درک اسفل السافلین

از نظر من خانمی که معلمه انقدر سر کار توان روحی و صبرش تقویت میشه که من بالاتر از حتی یه پزشک خانم م ...

بابا تو اصلا یه شب شیفت ایستادی تا حالا شده ۷۲ ساعت پشت هم شیفت باشی ۲ ساعت بخوابی که میگی توان روحی و صبر یه معلم بیشتر از یه پزشک خانمه؟! کاری با تاپیکت ندارم که انتظار داری یه دندونپزشک یا پزشک بیاد معلم رو بگیره و به حد خودت قانع نیستی ولی دیگه این حرفو نزن که! جوک سال بود خانم معلم بالاتر از خانم پزشک! توان روحی بالاتر 😐😐😂😂

در ضمن خودم دانشجوی پزشکیم کل خانوادمم پزشکن هیچ پزشکی که بتونه زن پزشک یا دندون بگیره نمیره سراغ بقیه شغلا اونا بهش پا ندادن اومده سراغ معلم