2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 24284 بازدید | 231 پست
آزمون استخدام رسمی آموزش و پرورش برای کسایی که لیسانس و فوق لیسانس دارن

خب این چه اشکالی داره؟ همه میگن ماده ۲۸ ۲۸

از ماده ۲۸ ی دیگه چه معلمی میخوای باشی😐😂 اینطوری شنیدم میگن

به درک اسفل السافلین

اوهووووو چه جوگیرم شدی خوبه نخبه یا دکتر مهندس نیستی بیا پایین بابا جوگیر

دکتر مهندس و نخبه ها اونا باید خودشون بگیرن که کتابهای سنگین با فرمول های سنگین دارن و با کلی شب بیداری به جایی میرسن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه زمان ما هیچکس نمیرفت سمت معلمی

همه آرزوی مهندسی داشتیم و چند سال پشت کنکور بودیم تا قبول شدیم

فرهنگیان ترازش پایین بود همه قبول میشدن و هیچکی محل نمیداد

اما بعد یه مدت شرایط عوض شد رتبه های خوب میرفتن فرهنگیان

حالا دلیلش خیلی چیزا بود

من خودم تا یه سنی هر چقدر میگفتن بدن زن با مرد فرق داره زودتر خسته میشه نمیفهمیدم میگفتم نه مهم علاقه و استعداده ولی بعد مدتی دیدم راست میگن کار طولانی و سخت خیلی خانم رو اذیت میکنه بخصوص متاهل باشی

🌷

کلا معلم ها ادعاشون خیلی زیاده ...حالا همین معلم ها میان پیش ما بخدا قسم ی برگه درخواست وام یا ... میخان پر کنن باید مث بچه ابتدایی ها ده بار براشون توضیح بدی آخرم اشتباه مینویسن همیشه من و همکارام میگیم بیچاره بچه هامون قراره زیر دست اینا با سواد بشن ... حالا برای ما فاز برداشته این خانم همه رو تنبل و بی عرضه میدونه چون خودش ۱۵ تومن حقوق داره

نه به اون شوری نه به این بینمکی میخوای قبول کن یا نه الان هیچکس دیگه به معلم ها به چشم قدیم نگاه نمی ...

دقیقا متنفرم از نود و نه درصد معلمانی این نسل

از هم نسلی های من هم بپرسین متوجه میشین هممون حداقل از یه معلم شریفمون ضربه خوردیم و باعث شده یه بخشی از زندگیمون مختل بشه

حالا نمیدونستم انقد متوهم هم هستن با این فرمون بره جلو میترسم بگن ما جانشین اولیا رو زمینیم البته جانشین برای دزدی از تایم و پول بچه ها

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بجان دخترم قسم معلم دختر من از تنبلی بهشون فقط یکبار درس میده ، تو جلسه ازش سوال میپرسی میگه اجازه ب ...

فک میکنه همه در حسرت معلمی هستن ..گذشت اون زمانیکه معلمی اعتبار و احترام داشت الان پول حرف اول رو میزنه خانم استارتر عزیز چه زن چه مرد ..پول داشته باشی حقوق بالا داشته باشی نیازی به پیدا کردن شوهر مهندس و دکتر و ... هم نداری پس سعی کن جای اینکه به دخترا نصیحت کنی دنبال شوهر بالاتر برن بهشون یاد بدی خودشون رو دوست داشته باشن و سعی کنن خودشون رو بالا ببرن که نیاز به کسی نداشته باشن خیرسرت معلمی و میخای درس زندگی اینجوری به بچه ها بدی...افسوس

افریننننن دقیقا حالا خیر سرم من سمپادی بودم و معلممون هم تو کشور اون سال رتبه یک و نمیدونم تو چه مسخره بازی گرفته بود شاید باور نکنین ولی منی که میدیدم چه معلم داغونیه مجبور میشدم برم کلاس خصوصی و تازه اونجا متوجه میشدم چقد اشتباه تدریس میکنه نمیدونم شاید هم از عمد میکنن این کارو چون بنا به گفته خودشون دیگه تو این دنیا کی وجدان داره که معلم داشته باشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلا معلم ها ادعاشون خیلی زیاده ...حالا همین معلم ها میان پیش ما بخدا قسم ی برگه درخواست وام یا ... م ...

متاسفانه درسته هیچکدوم سواد کافی ندارن

مخصوصا تو کارای اینترنتی کاملا لنگن کاملااااا

شما کارمند بانکی؟ انشالله منم قراره همکارتون شم🥺

به درک اسفل السافلین

افریننننن دقیقا حالا خیر سرم من سمپادی بودم و معلممون هم تو کشور اون سال رتبه یک و نمیدونم تو چه مسخ ...

نه از عمد نیست در واقع خودشون بلد نیستن که به توام یاد بدن چرا؟ چون خودشونم استاد و معلم درست حسابی نداشتن یادشون بده

به درک اسفل السافلین

متاسفانه درسته هیچکدوم سواد کافی ندارنمخصوصا تو کارای اینترنتی کاملا لنگن کاملاااااشما کارمند بانکی؟ ...

بله عزیزم متاسفانه من تو کارم انقدر با این قشر سر و کار داشتم کلا نظرم عوض شده در موردشون..ی مطلب رو صدبار باید براشون توضیح بدی بخدا مغزم سوت میکشه اگه آدم بی سواد باشه توقعی نیست هزار بار توضیح میدی ولی ... بعد خودشو همسطح همکار خودشم نمیدونه 🤦♀️ بله عزیزم کارمند بانکم ... بسلامتی انشا... خودتو برای سر و کله زدن با این جور آدما به شدت آماده کن با اعصاب فولادی 😂

نه از عمد نیست در واقع خودشون بلد نیستن که به توام یاد بدن چرا؟ چون خودشونم استاد و معلم درست حسابی ...

عزیز جان این حرفو اگه به پزشک میگفت کمپین سربریدن پرشکه رو راه میخنداختن که ای نمیدونم سهمیست ای بی سواده ای پول درسته و فلان

اگه معلم درست حسابی نداشته هزاران منبع و رفرنس رو که داشته میتونسته بره مطالعشو زیاد کنه نه اینکه از وقت من دزدی کنه از هزینه من دزدی کنه تهشم بگه معلم درست حسابی نداشتم یادم بده

درواقع معلمان الان دلال شدن من معلمم با وقاحت تمام اومد سر کلاس گفت برای اینکه تو کنکور نتیجه بگیرین هیچ وقت با تدریسی مدرسه من نمیتونین نتیجه بگیرین تو فلان آموزشگاه تدریس میکنم گروهی جمع شین کلاس بزارم براتون🤡

اینو رفتیم به مدیر آموزش پرورش گفتیم تهش با پررویی و حرومزادگی تمام برگشت گفت الان کی وجدان داره معلم داشته باشه

بله عزیزم متاسفانه من تو کارم انقدر با این قشر سر و کار داشتم کلا نظرم عوض شده در موردشون..ی مطلب رو ...

تو استخدامی شرکت کردم هنوز خدا کنه قبول شم اونقد امید دارم قبول نشم خدای نکردم خیلییی ناراحت می شم دعا کن برام آبجی🥲🥲

من دوس دارم جو بانکو خیلیییی 🥲

به درک اسفل السافلین

عزیز جان این حرفو اگه به پزشک میگفت کمپین سربریدن پرشکه رو راه میخنداختن که ای نمیدونم سهمیست ای بی ...

والا راس میگی اینطوری گفتم سرم نریزن واقعیت😂😂

پزشکا که خیلی بی سوادترن خدا ذلیلشون کنه اونا جان مردمو میگیرن با اون بیسوادیشون

کلا هممون بیسوادیم خودمونیم دیگه هممون😂

به درک اسفل السافلین