2777
2789
عنوان

مهریه مو بذارم اجرا

585 بازدید | 71 پست

خانوما من ده ساله ازدواج کردم و الان زندگیم پر از ای کاش هست ، همسرم کارمند ساده هست و تو این ده سال هیچ پیشرفتی نکرده ،خودم فقط دانشگاه درس خوندم که اونم امسال آزمون دادم و قبول نشدم و باز باید آزمون بدم ، اما درمورد شوهرم میخوام بگم

بخاطر پول ولش نکن

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ب خاطر کم پولی که نمیشه مهریه بذاری اجرا

اصولا شوهرای هار افسارگسیخته مهریه چاره شونه نه شما

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تو این ده سال از همون اول فهمیدم این همه سال قبل از من کار کرده فقط و فقط یه گردنبند خریده و با اینکه پدرش خودش بازنشسته بود و اون زمان وضع مالیش خوب بوده این شوهر من هرچی درمیاورده خرج اونا میکرده و هیچ پولی جمع نکرده خونه هم پدر شوهرم داد البته به بقیه برادرشوهرا هم داد با این تفاوت که به اونا خونه نوساز داد و به ما خونه قدیمی ده سال ساخت ، شوهرم حتی یه ماشین هم برا خودش نخریده بود به معنای واقعی کلمه هرچی درمیآورد با خانواده اش میخورد اونام اصلا نمیگفتن جمع کن پس انداز کن فردا میخوای ازدواج کنی ....

تو این ده سال از همون اول فهمیدم این همه سال قبل از من کار کرده فقط و فقط یه گردنبند خریده و با اینک ...

اشتباه از خودت بوده چون اینا رو همون اول فهمیدی. موقع عقد و تحقیقات و...مگه چشم نداشتین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
تو این ده سال از همون اول فهمیدم این همه سال قبل از من کار کرده فقط و فقط یه گردنبند خریده و با اینک ...

خب تو که شاکی هستی از اون اول فهمیدی چرا ادامه دادی تو که خودت میدونستی که تحمل نداری چرا ادامه دادی

بعدش که عقد کردیم من هی ازش طلا خواستم ، وقتی دیدم اینجوری هست گفتم حداقل طلا رو جمع کنم یه پس انداز باشه ، خانواده شوهرم اینجا هم تبعیض قائل شدن و جشن عقد که اصلا برامون نگرفتن جشن عروسی هم همش شوهرم خرج کرد ، آخرشم از طلاهام برد داد برا عروسی ، درصورتیکه همه این کارا رو برای بقیه برادرشوهرام انجام داده بودن و فقط برای ما هیچ کاری نکردن

حالا ادامه شو میگم

مگه از روز اول ندیدی کارمنده؟ از یه کارمند انتظار چه پیشرفتی داری؟ کارمند یعنی یه حقوق ثابت که کمه ولی هر ماه هست

به جای اینکه مهریه بگیری و اوضاع مالیت خوب بشه تلاش کن خودت پیشرفت کنی. خودت توی این ده سال برای رشد و پیشرفتت چه حرکتی کردی؟