هر کس مختار زندگی خودشه اما به نظرم خیلی حیفه دختری که معلمه میره با یه آقای معلم ازدواج میکنه با اون درآمد کم. اکثرا از همون سال اول دانشگاه انقدر خواستگار براشون میاد سریع یکی رو قبول میکنن ولی اکثرا یا فرهنگی ان یا نظامی
این حرفو یه بار که یکی از بچه ها با یه دندونپزشک ازدواج کرد استادمون هم بهمون گفت. گفت عجله نکنید قدر خودتونو بدونید واقعا حقش نیست دخترمعلمی انقدر اذیت بشه و سختی بکشه آخرش همه حقوقش خرج مرغ و گوشت خونه بشه ولی نتونه به ذره به خودش برسه از اون طرف سر و کله زدن با بچه ها و خستگی کار بیرون و خونه رو هم داشته باشه
نمی دونم چرا اصرار دارید نظر استارتر رو بد جلوه بدید
واقعا درست میگه
این چندسال اخیر قبولی فرهنگیان خیلی سخت شده ، ممکنه حقوقشون زیاد نباشه ولی بخاطر امتیازاتی که دارند اکثر مردم بعد از اینکه میفهمن طرف فرهنگی هست میرن خواستگاریش
خب اونا هم دارن سواستفاده می کنند ، بنابراین اون خانم هم حق داره که یک خوبش رو انتخاب کنه
دقیقا کسایی که به همون چندرغاز حقوق اینا چشم دارن من ندیدم یه پزشک دندونپزشک تاجر دنبال ازدواج با مع ...
خواهر من بعضیا باید در توهم بمونند تا ادب شن. تا یاد بگیزن سنجیده حرف بزنن. باید یک زندگی ساده و در خور شان را به بهای ایده الگرایی از دست بدن. تا بعدا بفهمن زندکی جای ایده الگرایی نیست. دریافتی ۲۰ تومن این حرفا را نداره که. بذارید رو هم بشه ۴۰ زندگی کنید. رابطه جنسی روحی تامین. حالا اینجوری بمونی که ایا دکتر میاد یا نه. زندگی کردن یادمون ندادن
من متاهلم عزیزم نمیگم همه برن با پزشک ازدواج کنن که . ولی واقعا با مرد فرهنگی نباید ازدواج کنن به نظ ...
ولی به نظرم همینقدر که یک خانم فرهنگی قدر و منزلت داره، آقای فرهنگی هم داره. میتونه منبع درآمد دیگه ای هم داشته باشه. حتما بشینن تا پزشک و دندانپزشک بیان