2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا یهو دلمو شکوند

241 بازدید | 11 پست

بچه ها بخدا من آدم با جنبه ایم

ولی امروز نمیدونم چراااا یهو سر همین یه حرف دلم شکست و بغضم گرفت

بچه ها نامزدم اومده بود خونمون گرفته بود خوابیده بود نیم ساعت منم دلم نیومد بیدارش کنم بعد ی کار مهمی هم بود باید میرفت حتما و ناهار هم نخورده بود دیگ مامان اینا ناهار خورده بودن من موندم با نامزدم بخورم

یواش یواش میرفتم تو اتاق باااا ذوووق وسایل و میچیدم سر سفره تا دوتایی ناهار بخوریم و وقتی سفره تکمیل شد بیدارش کردم سفره رو که دید دیدم با جدیت گفت تو واقعا انگار دیوانه ای خو میزاشتی با بقیه میخوردیم

وای بچه ها یهو قلبم شکست رفتم بیرون اشکمو پاک کردم و اومدم🥲🥹

اما بعدش گفت غذات خیلی خوشمزست و مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای اینجوری پیش بری دور از جونت سر سال اول یه بلایی سرت میاد از غصه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

حرف بدی نزده که عزیزم ناراحت نباش

من تو دوره پی ام اس اینجوری مثل تو میشم

وای شوهرم کلافه میشه از دستم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

دفه بعد خدای نکرده هروقت ناراحتی شدی اول یه نفس عمیق بکش بعدش بگو به فلان دید اینجوری شد و خودتو حرص نده عزیزم بعضیا دلیل کارادمو تا نگی متوجه نمیشن باید براشون توضیح داد منم همش خودخوری میکنم ولی اشتباهه باید بگی تا متوجه بشن