2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 21265 بازدید | 231 پست
خیلی درحق معلما بد میگین آبجیم معلمه ساعت پنج صبح میره دوتا روستای دور مدرسشون مال قبل از انقلاب ساع ...

از این سایت وزین

چه انتظاری داری

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن.اونایی که میگید معلمی شغل راحتیه،حاضرید هر روز مث معلما جاده های دور روستاها رو برید تا برسید سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میگین حقوق معلمی کمهسرجمع ۳ماه میرین مدرسهی شیفتکمتونه؟

اینکه به به حقوق ۲۰ یا ۳۰ تومن معلم بگی کمتونه واقعا ادم میمونه چی بگه بخدا که موندم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شانس هم چاشنیش کن بعضیا همه موارد رو دارن بجز شانس

دقیقا. واقعا زندکی معجونی از تلاش و شانس و انتخاب هست. گاهی انتخاب مسیری میکنی که در ظاهر بهتر هست سخت تر هم هست ولی نتیجه مطلوب نمیده.

ظاهرا درامد بیشتر خانم عموما دردسر ساز هست. و به مشکل میخورن. چون اتوریتی مرد میره زیر سوال از طرف خ ...

حقیقتا من ترجیح میدم تا ابد مجرد بمونم ولی با کسی که متوهمه نرم تو رابطه چه برسه ازدواج

دختر پسرم نداره

🙂

منکه خودم معلمم خواستگار درست حسابی ندارم بااینکه به نظر بقیه خوشگلمتو مدرسه ای که هستم کلی معلم مجر ...

غیرانتفاعی هستی؟

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن.اونایی که میگید معلمی شغل راحتیه،حاضرید هر روز مث معلما جاده های دور روستاها رو برید تا برسید سرکار

خیلی درحق معلما بد میگین آبجیم معلمه ساعت پنج صبح میره دوتا روستای دور مدرسشون مال قبل از انقلاب ساع ...

کارای خارج از تایم هم داره 👌🏻

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️https://biaupload.com/do.php?imgf=org-f32eaddf41801.jpg

حقیقتا من ترجیح میدم تا ابد مجرد بمونم ولی با کسی که متوهمه نرم تو رابطه چه برسه ازدواجدختر پسرم ندا ...

البالو حالا کوتاه بیا. من ترامپم. ولی تو نی نی سایت میام. من این همه متوهم میبینم ولی اینجا طبابت میکنم گاهی

استارتر او هم یچیزیت میشه کلی رشته با مرستیژ هست برای خانم ها نمونه اش پزشکی و دندان پزشکی و.....جو ...

من اصلا کاری به رشته های دیگه ندارم. هر دختری متناسب با خواستگار هایی که داره باید عاقلانه انتخاب کنه. من سال اول و دوم فرهنگیان همه خواستکار هام یا نطامی بودن یا فرهنگی از سال بعد خواستکار های دیگه و با پرستیژ تر هم داشتم. من حرفم با هم طیف خودمه که میگم عجله نکنن برای ازدواج.

ضمن اینکه به نظرم وقتی بحث ازدواج میاد وسط دختر فقط پرستیژ کاریش ملاک نیست یعنی برای خیلی از آقایون این موضوع مطرح نیست اصلا دنبال معیار های دیگه ان

نی نی سایت ❎

نفرت پراکنی✅

اینجا با دنیای واقعی خیلی فرق میکنه نظراتشان اکثرا هم یک چیز آرمانی میگن رد میشن

حرص نخورید

چه خواننده های خاموش محترم

چه نظرات دهنده گرامی

و چه استارتر عزیز

جمع کنید به کار و زندگیتون برسید

...

چه حرف مسخره ایچند سالتهشایدم این حرفتون نشونه انکار درونیهولی اینم یه امتیازه عزیزم مثل زیبایی، خون ...

من خودم شاغلم از معلما هم ده برابر حقوقم بالاتره ولی همیشه از اینکه مردا دنبال زن معلمن حالم بهم میخوره اونا میخوان هم خرج خودتو بدی هم کار خونه رو کامل انجام بدی هم خدا همخرما

بقیه مردا درسته شاغل بودن ب نفعشونه اما دیگه از قبل برنامه نریختن کهکلفت تمام کمال هم باشی براشون

اینقدر که شما معلما رو بردی بالاوالا ما پزشکا رو نبردیم😅

از نظر من خانمی که معلمه انقدر سر کار توان روحی و صبرش تقویت میشه که من بالاتر از حتی یه پزشک خانم میبینم. و نظر هر کسی هم محترمه

وای الان فهمیدم شما خانوم نیستی

بعضیا میگن عزیزم. بعدش طوری ادا میان وای نفهمیدم. وای زبونمونا با اسید بشوییم. دیگه عکس ترامپا نهادم روی پروفایل زیبایم. مهم نیست.