baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 386 عنوان لطفا بیاین 61 بازدید | 12 پست خانما من ۷۱ کیلوام و قدمم ۱۶۳ ایناس ۱۸سالمهیک ماهه بدنسازی میرم و رژیمم هستمتوی این یکماه ۵ ۶ کیلو کم کردممیشه لطفا بگید که بارو اب میشه؟ سفت بشه و کوچیک؟ طی چه وقتی؟ همچی فاکینگیه دیروز | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 386 برای لاغری فقط باید هوازی کار کنی من خیلیارو دیدم بابدنسازی کلی لاغرشدن و عضله ساختنبازو اب میشه بنظرشما؟ همچی فاکینگیه
doctorrr عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 237 من خیلیارو دیدم بابدنسازی کلی لاغرشدن و عضله ساختن بازو اب میشه بنظرشما؟ شدنش میشه اما با بدنسازی طول میکشهنظر من اینه که آدم با هوازی کامل لاغر کنه بعدش با بدنسازی ، بدن رو بیاری بالا کاری که خودم الان انجام میدم
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 386 شدنش میشه اما با بدنسازی طول میکشهنظر من اینه که آدم با هوازی کامل لاغر کنه بعدش با بدنسازی ، بدن رو ... شما چقد کم کردید؟ بدنتون شل نشده؟مربیم میگه بدنسازی زودتر جواب میده همچی فاکینگیه
doctorrr عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 237 شما چقد کم کردید؟ بدنتون شل نشده؟ مربیم میگه بدنسازی زودتر جواب میده برای عدم شل شدن نباید وزن زیادی در مدت کوتاه کم کنیممن یه تایمی ۲۵ کیلو در طول دو ماه کن کردم الان در یک ماه ۴ کیلو کم کردم
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 386 برای عدم شل شدن نباید وزن زیادی در مدت کوتاه کم کنیممن یه تایمی ۲۵ کیلو در طول دو ماه کن کردم الان د ... افرین چه خوب😃شما بازوتون اب شد؟ همچی فاکینگیه
doctorrr عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 237 افرین چه خوب😃 شما بازوتون اب شد؟ آره ببینید هوازی از کل بدن آب میکنه
doctorrr عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 237 افرین چه خوب😃 شما بازوتون اب شد؟ اگه بتونین هوازی و در کنارش باشگاه ادامه بدید عالی هست
baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 386 اگه بتونین هوازی و در کنارش باشگاه ادامه بدید عالی هست من همش میترسم پوستم شل شهدرحالی که سنم کمه و اینکه دراون حد چاق نیستم همچی فاکینگیه
doctorrr عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 237 من همش میترسم پوستم شل شه درحالی که سنم کمه و اینکه دراون حد چاق نیستم کاهش وزن رو با سرعت آروم پیش برید هیچ مشکلی پیش نمیاد ایشالا