2777
2789

یه بختک وحشتناک رو تجربه کردم همین نیم ساعت پیش

هنوزم تنم میلرزه و جون نداره

در اخر خوابم انگار اون بختک خودش رو وارد اشیای منزلمون کرد و پنهون شد نشونه چیه؟

جالب اینجاست که توی خواب مدام پشت سر هم بسم الله میگفتم ولی بازم نمیتونستم بلند بشم نصف بدنم فلج شده بود

مامانم هم بیشتر وقتا بختک اذیتش میکنه

ایشالا که هیچکس تجربه نکنه به حق امام زمان

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بختک یک حالت ذهنی و جسمی هم زمانه نه یک موجود تخیلی نگران نباش خطری تهدیدت نمیکنه

قطعا مطمئنم خطری تهدیدم نمیکنه چون خدا همراهمه

ولی الان میترسم که بخوابم و دوباره اتفاق بیفته از اتاقم وحشت گرفتم

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

چجور پنهون میشه؟ مگ فقط موقع خواب نیس؟منم بیشتر وقتا بختک میفته روم و فلج میشم ولی هر جور شده خودمو تکون میدم و زود بیدار میشم واقعا علتش رو نمیدونم چی هست ولی اذیت کننده هست من قبلا خونده بودم نوشته بود بخاطر استرس هست

الله

تو خونتون یه روضه بذارید پخش بشههر جا میخابی اسم اهلبیت بزن بالاسرتایه الکرسی بذار زیر سرت

قران روی میزی هستش که من کنارش میخوابم، توی اتاقم هم کلی اسم عزیز امام زمان و دعای ایشون رو از قبل نوشتم

ایشالا که دیگه همچین چیزی سراغم نیاد

چجور پنهون میشه؟ مگ فقط موقع خواب نیس؟منم بیشتر وقتا بختک میفته روم و فلج میشم ولی هر جور شده خودمو ...

اره من این روزا خیلی درگیرم

ببین اینطور بود که

از یه کالبد که شبیه انسان بود و قصدش اذیت کردن بود خیلی راحت به شکل موج تیره هوا در اومد و وارد یکی از اشیای تیره رنگ روبه روی من شد

اره من این روزا خیلی درگیرم ببین اینطور بود که از یه کالبد که شبیه انسان بود و قصدش اذیت کردن بود خی ...

منم دیدم دقیقا البته چند سال پیش بود ک از سمت در اومد انگار از سینم زد واقعا هم خیلی ترسیدم ولی بعدش ک بخاد چیزی بشه ن اصلا نگران نباش همه اینا بخاطر استرس هستن یا شاید فکرت و اعصابت نا آرام هست

الله

واقعا بدون شوخی بختک چیه؟

همون حسی که وقتی میخوابی و توی خواب به طور کامل فلج میشی هر چقدر تلاش میکنی بلند بشی نمیشه،قبلا واسه من همینطور بود فقط،الان علاوه بر این حس یه موجود ترسناک هم همراهشه

امیدوارم نترسی دیگه