2789
عنوان

زندگی در زابل

9003 بازدید | 33 پست

ممنون میشم یکم از زابل بگید چجور شهری هست خیابان بعثت چجوری هست از نظر رفت و آمد واسه مغازه اگه اطلاعات بدید از شهر زابل

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۳
1
50%
۴
1
50%

ما نزدیکیم بهش .مردم زابل خوبن بعضیا  ولی زندگی تو زاهدان بهتر از زابل هست ..

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

ببخشيد من يادم بچه هاي باستان شناسي ي بار رفتن ميگفتن براي خانوما رفت و امد سخت حتما مرد بايد باهاشون باشه 

اونوقت اينا ي دسته مرد جلو دخترا و پشت دخترا ميرفتن ك اتفاقي نيوفته

ي بارم تو مطب روان پزشكي بودم ي خانوم بچش سرباز اونجا بود ك مشكل پيدا كرده بىد تعريف ميكرد ميگفت چندبار ك ميخاستم برم سر بچم مدام بايد ماشين كرايه ميكردم  و تمنيت نداره

البته دقيق نميدونم كجاش بود 

انشالله ك موفق باشي 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زابلی هستم عزیز همه ی زابلی ها شعیه هستن اما زاهدان نه امنیت داره نه شیعه زیاد

واسه زندگی زابل رو انتخاب کن اگه غریب ی نگران نباشید خیلی هوای غریب ها رو دارن مردم من

زابل احساس تنهایی نمی کنی درب هیچ خونه ای بسته نیست

هنورم با تغییرات اجتماعی رفت و آمد و مهمان نوازی رو دارن

زابل برات میشه عشقت شک نکن ک میتونی یه زندگی ایده آل داشته باشی هزینه ها بسیار کم

همه تحصیل کرده و آروم

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خوبه امکاناتش به شهرای بزرگ نمیرسه ولی از نظر امنیت مشکلی نداره اصلا من زابلیم

منم همینطور پس هم شهری هستیم ما یعقوب لیث میشینیم

ببخشيد من يادم بچه هاي باستان شناسي ي بار رفتن ميگفتن براي خانوما رفت و امد سخت حتما مرد بايد باهاشو ...

نه اصلا همچین چیزی نیست منم زابلیم 

خیلیم امنیتش خوبه از همه نطر امنتیتش خوبه

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده
همچین میگن گروهی باید بیرون رفت انگار میخوان برن افغانستان😁😁😁

والا خخخخ 

از ما زابلیا جی ساختن استغفرالله

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده
منم زابلی هستم عزیز همه ی زابلی ها شعیه هستن اما زاهدان نه امنیت داره نه شیعه زیاد واسه زندگی زابل ...

دقیقا همینجوره 

واینکه زابل جان خاک دامن گیری داره

دقیقا همینجوره  واینکه زابل جان خاک دامن گیری داره

خیلی خودشون آدم هستن آخه

به من باشه فقط میگم ما سیستانی و بلوچستان ها آدم هستیم تمام

منم زابلی هستم عزیز همه ی زابلی ها شعیه هستن اما زاهدان نه امنیت داره نه شیعه زیاد واسه زندگی زابل ...

عزیزم...پرچم زابلیا همیشه بالاست منم شهرخودمونوخیلی دوسدارم زابل رومیگم...