2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

444 بازدید | 33 پست

سلام .یه سوال داشتم 

من سه سال ونیمه ازدواج کردم،شوهرم دوسال بیکاربود تواین مدت خیلی رنج کشیدم،بی پولی استرس ولی کم توقع بودم همیشه،خیلی وقتها حتی غذای درستی نخوردم لباس نخریدم به خاطر بی پولی حلقه خودموفروختم،هرچی طلالبودفروختم حتی نسبت به خانواده شوهرم که کمکمون میکردن کم توقع بودم،حتی جشن عروسی هم نگرفتیم حالا که حامله شدمووضع مالی شوهرم بهترشدهه مادرشوهرم میدونه چقدرازخودگذشتگی کردم برای زندگی وهیچکدوم ازعروسای فامیل مث من نبودن برگشته‌ جلومن م به شوهرم پنج شش بارمیگه ببرش برای زایمان بیمارستان دولتی،خصوصی نبر که خرج کنی حتی شوهرم 

کارهای بیمه تکمیلی روکرده بازم رک توروی من وشوهرم میگه باید میرفتی بیمارستان دولتی 

ببخشید طولانی شد،ولی شما باشید ردر برابر حرفش چکارمی کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اون كاري نداشته باش با شوهرت صحبت كن هرشب بهش ياداوري كن چه روزهاي سختي كنار هم بودين و خداروشكر الان اكي شدين البته به حالت منت نباشه يه وقت تحقير شه كه يه زماني پول نداشته 

برات مهم نباشه گلم جلوشون بگو باشه ولی کار خودتونو‌ بکنین اونوقت یاد میگیره گنده تر از دهنش حرف نزنه.

من خودم میرم بیمارستان دولتی اما اگه تکمیلی داشتیم با کله میرفتم خصوصی مگه مغز خر خوردم آخه.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

حرص میخوردم😏 توام بگو باشه مادر جان اره شایدم برم دولتی..نگو بهشون بعد موقع زایمانت برو خصوصی مگه مجبوری همه جا بگی .اونجوری دیگه تو عمل انجام شده میمونه..بعدفکرکنم انقد قناعت کردی عادت کرون وظیفت شده

والا منم رفتم بیمارستان خصوصی .بدون بیمه تکمیلی .کسی هم باخبر نشد.هر چی گفت شما بگو باشه چشم.کار خودت رو بکن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣