2789
عنوان

مادرشوهر....

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال باش عزیزم....تو که شوهرت همراهته.خودتو واسه حرفای خاله زنکی ناراحت نکن و مراقب تو دلیت باش.

مادر شوهر من از بس هیچی نمیگفتم و واکنش نشون نمیدادم اواخر حاملگیم میگفت کاش میگفتیم به فلانی بیاد اگه دردت شرو شد تو خونه زایمانت کنه😁😁😁

بازم هیچی نگفتم...آخرشم با آرامش رفتیم بهترین بیمارستان خصوصی و زایمان کردم

اصلا نیازنبوده ک راجب بیمارستانی ک قراره زایمان کنی با اونا مشورت کنی ک حالا نظربدن

دقققققققققییییییییقا

از ماست که بر ماست

من تو هیچ‌موردی باهاشون حرف نمیزنم اما شوهر بی سیاستم هنوز هیچی معلوم نیست مثلا میخوایم ی خونه بگیریم هنوز خونه رو‌ ندیده میگه ما میخوایم خونه بخریم. اونام اینقد نظر تنگن که هر وقت بهشون بگیم هیچی پیش نمیره. یعنی اگه ی مسافرت بخوایم بریم به نظرم نباید تا قطعی نشده بهشون بگیم 

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

مهم نیس که ..کار خودتو بکن ..نظرشو میگه ..نمادر شوهر من م خیلی نظر میده تو این موردا من لبخند میزنم کار خودمو می کنم ..میخوان به پسرشون کمک کنن ..دلشون میسوزه طبیعی وگرته با ما خصومت ندارن ک

شوهرت باید هواتو داشته باشه.

اتفاقا مادر شوهرم به یه جاری منم این حرفو زده بود و البته جاری هم ناراحت شده بود.

من فکر میکنم بخاطر اینه که جاریم همیشه از بی پولی و ولخرجی شوهرش پیشه مادر شوهرم گله میکنه.

ناگفته نماند که این جاریم اینا خیلی دارن ولی چی بگم.......

بالاترین بینیازی، قناعته.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

تقصیر خودته...تو این دوره زمونه کسی قدر خوبی رو نمیفهمه انقد واس خودت خرج نکردی ک الان مادرشوهرت سوارت شده انقد درکشون کردی حالا توقعشون بالا رفته

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

هیچی ب مادرشوهرت نگو ولی باشوهرت صحبت کن بهش بگو بخاطرش چقد سختی کشیدی و انتظار داری قدرتو بدونه و ایناااا وقتی بیمه تکمیلی دازین حتماااا برو خصوصی ک عالیه

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
تقصیر خودته...تو این دوره زمونه کسی قدر خوبی رو نمیفهمه انقد واس خودت خرج نکردی ک الان مادرشوهرت سوا ...

اره واقعا،ولی جاریم اینقدربی احترامی کرد بهشون،باوجوداینگه کارمند هست کلی پول ازشون گرفته،روسرشون حلواحلواش میکنن