2777
2789
عنوان

همسرم چندباره به بهانه های مختلف حرف از مهاجرت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 246 پست
اینجا شهروند درجه دو ایم. منم تا چند سال پیش خیلی گارد داشتم اما چرا حتما باید مستاجر باشیم؟ چرا نتو ...

دقیقا

هر کسی از اقوام ما رفته بودن راضی بودن تازه دعوتنامه میفرستادند برای خانواده شون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزم در خواست دوستی زدم قبول میکنید در مورد زبان سوال داشتم

یه تاپیک زبان دارم اونجا سوالتون رو بفرمایید 🙏

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

اینجا شهروند درجه دو ایم. منم تا چند سال پیش خیلی گارد داشتم اما چرا حتما باید مستاجر باشیم؟ چرا نتو ...

خداییش درجه دوّم ی خورده کم لطفیه

...اینجا ..عزیز...مردم نازنین اونقدر آدمو پاره میکنن دوراز جون تا بالاخره حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام صاحب ایوان نجف.. از پشت پرده ها ..دلشون میسوزه به روح پاره پاره ت..و ی نَمی از یَم ذوالفقارش بهت میرسونه

یعنی چجوری یعنی میشی صاحب قدرت ..حالا شمشیر دولبهٔ علی یا در زبونت قرار میگیره یا بازو...میشکافی پاره میکنی میری جلو و شیعیان علی واسه ت هلهله میکنن اینجا شیعه خانه هست ذوالفقارعلی لازمه و لاغیر

...اونور اقیانوس ..احتمالاً دیگه اونقدر روحت ر جرواجر نمیکنن که نیاز به مداخلهٔ مستقیم حضرت امیر علیه السلام باشه😉 از این بابت زندگی شاید راحتتر بگذره ان شاللّٰه😘😘😘

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
مهاجرت شاید بتونه برا کسایی که شرایط مالی خوبی دارن خوب باشه اما اگه فکر میکنید برین اونجا پولدار می ...

کی گفته پولدار؟

اکثر ما فقط یه زندگی عادی میخوایم

اینجا زندگی عادی هم برای افراد عادی ممکن نیست

کشور باید طوری باشه که بشه داخلش زندگی درست حسابی داشت با یه شغل معمولی

اینجا نمیشه و همه چی نابود شده

اونجا یه راننده از پزشک ما بیشتر درمیاره

زندان بزرگ

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دقیقا

یکیشون ایران نیست

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

به همینمنوال بدبختی؟

اره اینجوری پیش بره روز ب روز بیچاره تر.تو کشور خودمون که همممه چی داره باید نون گدایی کنیم در اینده

کشورای دیگه هم گل و بلبل نیست برای مهاجرهایی مثل ما ولی خب...

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

حالا کاری به سهمیه ندارم خودم مخالف صد در صد سهمیه ام ولی مریض بودن دخترتون بهانه هست یا مشکلی اصلی ...

اول اینکه سهمیه واقعا دست و پای بقیه کسانی ک ندارن و بسته و بیشتر،بچه ها افسردگی گرفتن ازاینکه این همه تلاش کنن بعد یکی بیاد و راحت صندلیشو بگیره،،دوم اینکه بله اونجا هم کنکور هست اما هر کی درجایگاه خودش و در یک محیط سالم و برابر رقابت میکنن ،که خودش کم چیزی نیست،وانسانها براساس لیاقتشون درجای درست قرار گرفتن

حالا کاری به سهمیه ندارم خودم مخالف صد در صد سهمیه ام ولی مریض بودن دخترتون بهانه هست یا مشکلی اصلی ...

دخترم هیچ مشکل دیگه ای نداره.اون رشته ی تجربیه و تیزهوشانیه و رقابت بینشون توی کلاس خیلی شدیده همشون اضطراب دارن همش درد معده و سر و تپش قلب دارن.لطفا قضاوت نکنید

اون که آره وضعیت دانشگاه ها خوب نیست من اصلا حاضر نیستم یکسال دانشگاه برم ولی خب الان ایشون بخونه می ...

رشته ی تجربیه و اینکه ازون بچه هایی نیست که مستقل بتونه زندگی کنه خیلی وابسته اس.

همین دیروز بود خبر ریپورت شدن دختر یکیشون رو از آمریکا شنیدم .

به امید خدا تک به تکشون

اره حتما چرا که نه

من اگه همسر وابسته نداشتم صدباره رفته بوودم

ماادما یکبار ب دنیا میایم ،قرارم نیست اون یکبار تو بدبختی و نداشتن ارامش ،اینکه هروز تن وبدنت بلرزه از شرایط کشور کحالا امروز چقدر قراره سرمایه زندگیت از بین بره.

الاناونیکه تو سوییس زندگی میکنه ب نظرت با ما یکیه؟ .اون توی چ ارامشیه ما تو چ وضعی.

این دنیا هیچیش عادلانه نبودو عجیبه ک همش دم از عدالت میزنن ی سری

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

تا قبل قطعی نت و این نت چند وقت میگفتم عمراااا من ادم مهاجرت و دوری نیستم ولی الان به محض اینکه بتونم میرم

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰