2777
2789
عنوان

همسرم چندباره به بهانه های مختلف حرف از مهاجرت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 246 پست

اگه قرارع مهاجرتم مثل امثال پرستو صالحی باشه که هی پست بزاره و گریه زاری که کاش نمیرفتم و چه غلطی کردم و اینا، نه

ولی دوسدارم تحصیلی برم و برگردم کشورم

چون وطنمو با هیچ جا عوض نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصع دوست دارم مهاجرت کنم به نظرم بعضیا دوس دارن بعضیا هم نه ولی خب من دوست دارم

آره خب نظرات مختلفه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من بودم میرفتم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

اگه قرارع مهاجرتم مثل امثال پرستو صالحی باشه که هی پست بزاره و گریه زاری که کاش نمیرفتم و چه غلطی کر ...

تحصیلی برو اگه برگشتی این خط این نشون

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
مگه ما چقد زنده ایم که نخوایم مث آدم زندگی کنیم اینجا بمونیم که چه

من زندگی اینجا رو دوست دارم احساس کمبود نمیکنم دوست ندارم کشور غریب زندگی کنم مگه چقدر زندگی میکنم که باید دوری از عزیزترین آدمای زندگیمو تحمل کنم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

احتمالا اقوام تون رفتن افغانستان ولا من هرکی از دور بری هام رفتن تنها غم شون دوری از ایرانه رفاه کام ...

کسایی که رفتن پشیمون شدن

یا مهارت بلد نبودن

یا زبان

یا خیلی وابسته بودن

اگه ۱۸ و ۱۹ دی رو میدیدن دیگ پشیمون نمیشدن

فعلا که پدر مادرم زنده ان و خواهرم مجرده نه

ولی وقتی خواهرم ازدواج کنه و پدر مادرمم(انشالله بعد صد و بیست سال) عمرشونو بدن به شما، چرا که نه؟

کل دلیلم برای موندن خانوادست وگرنه از لحاظ اقتصادی که داریم جر میخوریم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم