2777
2789
عنوان

همسرم چندباره به بهانه های مختلف حرف از مهاجرت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 246 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم مخصوصا دوری از خانواده ها و دلتنگی و پذیرش فرهنگ جدید اون کشور ، قوانین جدید، ارتباط با مردم ...

شاید اگه قرار بود هیچوقت نمیرم این کارو میکردم ولی الان که میدونم قرار نیست همیشه زنده بمونم به نظرم ارزش نداره هیچ جوره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

برعکس شما اسی من عاشق مهاجرتم ولی شوهرم میگه نه خیلیی دوست دارم بریم

ایشالا که به آرزوتون برسید

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

حالا بچه داری نمیشه بگم جدا شی که، دعوا و بحث هم به نقع هیچکی نیست ولی برو شاید انقدرام بد نبود.خودت ...

چرااتفاقا ازشهرای شمال غربی وازاب وهوای خنک پریدم توهوای جهنمی ولی الان تهران زندگی میکنیم

آره میرفتمترجیح میدم برم جایی که آینده ای وجود داشته باشه و مجبور نباشم برای استفاده از یه برنامه ده ...

مهاجرت شاید بتونه برا کسایی که شرایط مالی خوبی دارن خوب باشه اما اگه فکر میکنید برین اونجا پولدار میشین اشتباه میکنید مگر اینه شغل خیلی خوبی داشته باشین و گرنه برا یه قرونشم باید فلاکت و تحقیر رو تحمل کرد

من فقط به خاطر دلتنگی برای خانوادمالبته نه هر کشوریمثلا آمریکاکانادافک کنم نروژ و سوئدو دانمارک هم ب ...

من کشور رویایی برام سوئیس خخخ

چرااتفاقا ازشهرای شمال غربی وازاب وهوای خنک پریدم توهوای جهنمی ولی الان تهران زندگی میکنیم

ای خدا خیلی گناه داری

ایشالا از سرش بیفته و زندگیت بیفته روی روال عزیزم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

و به نظر من همه ی آرامش تو رفاه اقتصادی نیست

منم صرفا از نظر اقتصادی نگفتم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

من شوهرم حتی حاضر نیست از شهرمون مهاجرت کنه بره شهر دیگه برا این حتی بهش فکر نمیکنم ولی دوس دارم خیلی

ولی خواهرم خیلی دوست داشت وضعیت مالی هم خوب ۳ سال پیش به اروپا مهاجرت کردن ولی تو جنگ ۱۲ روزه زمینی برگشتن گفت اونجا دور بودم همه چی داشتم ولی خانواده نه حالا میخواد یه ۱۰ ۱۵ سالی عقب بندازع

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
چرا خیلیمم امکانات داریم اب وهوامونم عالیه فقط تابستون هوامون بده لیاقت میخواد کسی بیاد خوزستان زندگ ...

چته بیا بزنمون😐

اگه براتون سواله چرا نه قضیه ایران مثل مادره مادر مریض باشه خسته بازم مادره و دوسش دارین نگهش میداری ...

دقیقا🇮🇷

دقیقا نمیدونم اینجا شغل خوب زندگی خوب داشتنبه روزی افتادن که به اجاره خونه اینجا محتاج بودن

واقعا به چه قیمتییییی